Sale Lohtaja avattiin 16.5.2013


17.5.2013

Sale Lohtaja avattiin tänään 16.5.2013 osoitteeseen Alaviirteentie 3. Sale sijaitsee samalla tontilla entisen S-marketin kanssa.

Uudessa myymälässä on neliöitä 630, joista myyntialaa vajaat 400 neliötä. Sale-ketjun uudistettu myymäläilme näkyy sekä sisällä että ulkona. Entisen S-marketin päällikkö ja henkilökunta siirtyivät Salen työntekijöiksi.

”Uudella myymälällä varmistamme laadukkaat kauppapalvelut Lohtajalle pitkälle tulevaisuuteen. Vaikka myyntiala pysyy uuden myymälän myötä ennallaan, uudet kalusteet antoivat mahdollisuuden sekä päivittäis- että käyttötavaravalikoiman  kehittämiseen ”toteaa Sale-ryhmän johtaja Jarmo Palola.

Energiatehokkaan ja nykyaikaisen myymälän lämmitysjärjestelmänä on maalämpö ja ensimmäistä kertaa S-ryhmässä koko myymälän yleisvalaistus on toteutettu Led-valaisimin. Ledvalaistus kuluttaa 35 % vähemmän energiaa kuin perinteiset loistelamppujärjestelmät. Rakennusurakoitsijana toimi Rakennusliike Sorvoja Oy, Oulaisista.

”Vaikka Katainen ja Urpilainen haluavat uudella kilpailulailla viestittää maaseudulle suuntautuvien investointien olevan pahasta, pidämme maaseudulla olevia myymälöitämme samanarvoisina isojen kaupunkien myymälöiden kanssa. Kaikilla osuuskaupan jäsenillä on oikeus lähikauppaan, kunhan taloudelliset edellytykset ovat olemassa myymäläinvestoinnille”, toteaa toimitusjohtaja Arttu Laine.