Sale Leenala Kokkolassa avattiin 1.4.2009.


31.3.2009

Osuuskauppa KPO:n Sale Leenalassa vietetään avajaisia keskiviikkona 1.4.2009 klo 9.00. Avauksen tulee suorittamaan Osuuskauppa KPO:n toimitusjohtaja Arttu Laine. Uusi Sale Leenala sijoittuu helposti asioitavaan paikkaan Kokkolan Leenalan kaupunginosaan osoitteeseen

Katariinankatu 29.

Leenalan alueelle avattava Sale-myymälä on KPO:n 18. Sale-yksikkö. Uusi myymälä varmistaa ajanmukaiset lähikauppapalvelut Leenalan alueella pitkälle tulevaisuuteen. Salen valikoimiin kuuluu kattava päivittäistavaravalikoima sekä hyvä valikoima tavallisimpia käyttötavaroita.

Uuden Salen pinta-ala on noin 440 neliötä ja myyntiala noin 330 neliötä. Sale Leenala on rakennettu viimeisimmän market-kaupan osaamisen mukaan. Asiakastilat ovat avarat sekä valoisat ja katutason sisäänkäynti automaattiovineen varmistaa asioinnin helppouden ja mukavuuden. kiinteistössä on myös parturi-kampaamo ja OTTO-automaatti.

Sale Leenala palvelee asiakkaitaan kaikkina viikonpäivinä. Myymälä on avoinna arkisin 8 – 21, lauantaisin 8 – 18 sekä sunnuntaisin 12 – 21. Sale Leenala työllistää myymäläpäällikkö Maisa Järvelän lisäksi 5 työntekijää.

Sale Leenalan investointi oli yhteensä noin miljoona euroa.

Osuuskauppa KPO on jo yli 85.000 asiakasomistajan omistama pohjalainen palveluyritys. KPO käyttää tuloksensa oman toimialueen palvelujen ja toimipaikkaverkoston kehittämiseen.

Sale Leenalan avausta juhlistetaan kahvilla leivosten kera. Tervetuloa!

 

OSUUSKAUPPA KPO

Lisätietoja

Jarmo Palola

Sale-ryhmän johtaja