Sale Kinnula harjakorkeudessa


25.8.2017

Sale Kinnulan rakentaminen on edennyt harjannostajaisvaiheeseen. Rakentaminen aloitettiin toukokuussa ja harjannostajaisia vietettiin tänään. Rakennusurakoitsijana toimii Rakennusliike Somero Oy Sievistä ja pääsuunnittelijana Oy Polyplan Ab Vaasasta. Uuden myymälän avajaisia tullaan viettämään vielä ennen joulua.

Uusi kiinteistö tulee korvaamaan nykyisen myymälä-
kiinteistön, joka on tullut käyttöikänsä päähän. Myyntialaa uuteen myymälään tulee yli 400 neliötä ja tuotevalikoimaa tullaan kohdentamaan entistä enemmän lähialueen asiakkaiden tarpeisiin.

”Uudella myymälällä voidaan varmistaa laadukkaat kauppapalvelut pitkälle tulevaisuuteen. Sale tulee tarjoamaan  asiakkailleen laajan ja monipuolisen valikoiman”, toteaa KPO:n S-market- ja Sale-ryhmän johtaja Jarmo Palola.

Rakentamisessa käytetään paljon energiaa säästäviä ratkaisuja. Myymälän lämmitysmuodoksi tulee kaukolämpö ja lämmityksessä hyödynnetään myös kylmälaitteiden lauhdelämpö. Myymälän kylmäjärjestelmä toimii luonnollisella propaanilla ja koko kiinteistö ja piha-alueet valaistaan energiatehokkaalla LED-valaistuksella.