Sale Kinnula avattiin


9.11.2017

Osuuskauppa KPO avasi uuden myymälän Kinnulaan tänään. 9.11.2017. Uusi Sale sijaitsee samalla tontilla entisen S-marketin kanssa. Myymälää olivat avaamassa Kinnulan kunnanjohtaja Pekka Kanervio ja Osuuskauppa KPO:n toimitusjohtaja Kim Biskop.

Myyntialaa uudessa myymälässä on yli 400 neliötä, myymälä on avara, selkeä ja valoisa. Piha-alueelle saadaan selkeyttä ja lisää parkkipaikkoja kun vanha myymälärakennus puretaan joulukuussa. Laaja tuotevalikoima on kohdennettu entistä enemmän lähialueen asiakkaiden tarpeisiin. Erityisesti tuoretuotteiden valikoima on kasvanut merkittävästi, kun kylmäkalusteiden tilat kasvoivat. Myymälän tuulikaappiin on sijoitettu vesipiste palvelemaan mökkiasukkaita.
        
”Tällä investoinnilla varmistamme laadukkaat kauppapalvelut pitkälle tulevaisuuteen. Myymälässä on kiinnitetty erityisesti huomiota ostamisen helppouteen ja valikoiman osuvuuteen” toteaa KPO:n S-market- ja Sale-ryhmän johtaja Jarmo Palola.

Rakentamisessa käytettiin paljon energiaa säästäviä ratkaisuja. Myymälän lämmitysmuotona on kaukolämpö ja lämmityksessä hyödynnetään myös kylmälaitteiden lauhdelämpö. Myymälän kylmäjärjestelmä toimii luonnollisella propaanilla ja koko kiinteistö ja piha-alueet valaistaan energiatehokkaalla LED-valaistuksella. Rakennusurakoitsijana toimi Rakennusliike Somero Oy Sievistä ja pääsuunnittelijana Oy Polyplan Ab Vaasasta.