Sale Isokylän harjakaisia vietettiin 27.5.2011


30.5.2011

Sale Isokylän rakentaminen Kokkolassa on edennyt aikataulunmukaisesti harjannostajaisvaiheeseen. Rakennustyöt aloitettiin tammikuussa ja harjakaisia vietettiin tänään. Kesällä avattava myymälä sijoittuu Kallisentien ja Kruunupyyntien risteykseen Kokkolaan.
    
Isokylän Sale on KPO:n lähipalvelustrategian mukainen ja tulee vahvistamaan asiakasomistajien mahdollisuutta keskittää ostoksiaan myös tässä osassa Kokkolan kaupunkia. Lähipalvelut ovat puuttuneet Isokylän alueelta kokonaan ja uusi Sale tuo palvelut alueelle.

Suunnittelussa on huomioitu asioinnin helppous ja nopeus. Uuden Salen pinta-ala on vajaat 600 neliötä ja myyntialaa tulee vajaat 400 neliötä. Pääurakoitsijana toimii Rakennus-Korpela Oy Räyringistä. Lämmitysjärjestelmäksi tulee ympäristöystävällinen kaukolämpö.

Osuuskauppa KPO on yli 90 000 asiakasomistajan omistama pohjalainen palveluyritys. KPO käyttää tuloksensa oman toimialueen palvelujen kehittämiseen. Palveluiden täydentyminen ja kehittyminen tarjoavat asiakasomistajille entistä paremman mahdollisuuden hyödyntää jäsenyyttään.