S-ryhmä tarjoaa kesätöitä noin 13 000 nuorelle


31.3.2017

S-ryhmä on eniten nuoria työllistävä yritysryhmä Suomessa. Kesällä 2017 S-ryhmän myymälöissä ja ravintoloissa työskentelee yhteensä noin 13 000 nuorta kesätöissä sekä Tutustu työelämään ja tienaa -harjoittelupaikoissa.

S-ryhmän kesätyöhaku ja Tutustu työelämään ja tienaa -haut ovat pääosin päättyneet.  Mahdollisia vielä avoimia kesätyöpaikkoja tai 14–17-vuotiaille nuorille tarkoitettuja Tutustu työelämään ja tienaa -harjoittelupaikkoja voit hakea S-kanavalta Avoimista työpaikoista. Tarkempana hakusanana voi käyttää esim. kesätyö, harjoittelu tai tutustu ja tienaa. Tarvittaessa voit olla myös yhteydessä oman osuuskauppasi vaihteeseen, yhteystiedot löydät täältä.

S-ryhmän kesätyöpaikkoja sekä Tutustu työelämään ja tienaa -harjoittelupaikkoja on esimerkiksi Prismoissa ja S-marketeissa, ABC-liikennemyymälöissä sekä majoitus- ja ravitsemisalalla.

S-ryhmä on pääyhteistyökumppani Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, jonka tavoitteena on haastaa työnantajat tarjoamaan nuorille enemmän ja parempia kesätyöpaikkoja. Lue lisää kesaduuni.org.