S-Pankki kiinnosti messukansaa Vero2013 -tapahtumassa


18.3.2013

S-Pankki edusti kaikessa vihreydessään talouden ja verotuksen Vero2013 -tapahtumassa Marina Congress Centerissä Helsingissä 13.–14.3.. S-Pankin messuosastolla kävi kova kuhina molempina päivinä, kun talousasioista kiinnostuneet saapuivat juttelemaan S-Pankin asiantuntijoiden kanssa arjen raha-asioista. Kävijöitä messuilla oli yhteensä lähes 5 000.

Avajaisissa esiintyi valtiovarainministeri Jutta Urpilainen, joka veti salin täyteen yleisöä. Ohjelmassa oli myös muun muassa asuntomarkkinapaneeli, sijoitusmarkkinapaneeli sekä Pörssisäätiön Sijoituskoulu ja Pörssi-ilta.

S-Pankin osastolla messukansaa puhutti talletusten korkotilanne ja määräaikaistarjouksia kyseltiin. Myös tammi-helmikuun sijoitustilikampanja oli huomattu ja uutta tiedusteltiin. Rahastoja, asuntolainaa ja tilejä yritysten ja yhdistysten käyttöön kyseltiin myös ahkerasti.

– Suurinta kiitosta saimme maksuttomista pankkipalveluistamme asiakasomistajille. Tendenssinä pankkialalla näyttäisi olevan palvelumaksujen nousu ja ainakin vielä pystymme tarjoamaan palvelut maksutta, mikä oli monille messuvieraille positiivinen yllätys. Sanoisin, että messuosastolla saamamme palaute oli kauttaaltaan hyvää. Ja vihreä aalto tuli taas luotua S-Pankin kauppakasseilla, koska messujen jälkeen Aleksanterinkadulla näkyi vihreitä pilkahduksia siellä täällä, kertoo messujärjestelyistä vastannut markkinointiviestinnän asiantuntija Eeva Ylinen.

 

Katso video tapahtumasta. S-Pankin edustus alkaa kohdassa 2:17.


Videon tuotti Vero2013 -tapahtumaan InMind Production Oy InVideo ohjelmapalveluun http://www.invideo.fi/
http://www.invideo.fi/index.php?option=com_invtv&video=214&kat=34