S-Pankki jakaa hyvää mieltä ympäri Suomen


22.10.2012

Pienikin raha voi tuoda ison ilon. Tämän on todennut S-Pankki, joka 5-vuotissyntymäpäiviensä kunniaksi käynnisti lokakuun alussa sponssikampanjan, josta on tullut suurmenestys. Kampanjasivulla oli ensimmäisen viikon aikana lähes 45 000 käyntiä ja sinne tulleille sponssihakemuksille oli annettu yleisöääniä reilu 22 000. Tällä hetkellä hakemuksia on yhteensä jo yli 800.

Kampanjassa kehotetaan ihmisiä ympäri Suomen hakemaan tukea esimerkiksi harrastetoiminnalleen. Yleisö voi jättää hakemuksia sekä äänestää omia suosikkejaan S-Pankin verkkosivujen kautta. Raati valitsee kampanjan aikana eniten yleisöääniä saaneiden hakemusten joukosta 15 onnellista voittajaa.

Hakemuksia jättäneet porukat ovat haalineet tykkäyksiä omille hakemuksilleen sosiaalisessa mediassa ja kampanja onkin levinnyt muun muassa Facebookissa kulovalkean lailla. Kampanja jatkuu vielä tämän viikon.

Isoa iloa on jaettu jo monessa muodossa

Ison ilon ovat tähän mennessä saaneet muun muassa Kouvolan seudun eläinsuojeluyhdistys ry, jolle S-Pankki lahjoittaa kuukauden ruuat Korian eläintalon kodittomille eläimille, sekä kiiminkiläinen juniorijääkiekkojoukkue, joka toivoi itselleen verryttelyasuja. Valitsijaraatiin vetosi myös peräti 1 912 tykkäystä kampanjasivulla haalinut Utsjoen alakoulun hakemus, jossa pyydettiin palkintoja Porobingoon, josta kerätyillä rahoilla koulun oppilaat pääsevät luokkaretkelle Helsinkiin.

”Ei lasten tarvitse kärsiä siitä, että kaupunki säästää”

Ensimmäinen palkinto toimitettiin perille Riihipellon päiväkotiin Vantaalle perjantaina 19. lokakuuta. S-Pankki lahjoitti lapsille askartelutarvikkeita, joista päiväkodissa on ollut suuri pula.

Vantaalainen Sara Sipari huomasi S-Pankin sponssikampanjan Facebookissa ja päätti hakea sponssia omien lastensa päiväkodin askartelutarvikkeisiin. ”Ei lasten tarvitse kärsiä siitä, että kaupunki säästää”, hän toteaa. Facebookiin perustetun tapahtuman kautta Saran hakemus levisi tuhansille ja sen äänimäärä kasvoi hurjaa vauhtia.

Lisätietoa:
Johtaja Jari Sinkkonen, Henkilöasiakasliiketoiminta, S-Pankki Oy, puh 010 76 81378, jari.sinkkonen@s-pankki.fi