S-Pankki ja Indiedaysin bloggaajat puhuvat rahasta


30.10.2012

Viisivuotias S-Pankki haastaa Indiedaysin bloggaajat puhumaan arjen raha-asioista entistä avoimemmin. Vastaavaa pankin ja blogisivuston yhteistyötä ei ole aiemmin Suomessa nähty.

Indiedaysin bloggaajat Aino, Maj, Veera ja Iina kirjoittavat blogeissaan omasta taloudestaan ja säästämisestään lokakuun lopusta joulukuun alkuun. Lisäksi bloggaajat haastavat lukijansa mukaan jakamaan omia kokemuksiaan.

Pieni raha, iso ilo

Meille S-Pankissa päivittäinen raha on tärkeää. Meillä on koti jokapäiväisille vitosille, kympeille ja kaksikymppisille, joita käytetään arjen pieniin asioihin – leffalippuihin, ravintoloihin ja ruokaostoksiin.

Tämän päivittäisen rahaliikenteen järkevällä hoitamisella saadaan aikaan paljon. Me uskomme, että pienistä asioista voi saada ison ilon. Jokaisen suomalaisen arki ja sen sujuvuus on tärkeää, ja siksi rahasta aletaan nyt puhua uudella tavalla, entistä avoimemmin.

Kuinka bloggaajat onnistuvat säästämään arjen menojen keskellä? Mitkä ovat heidän parhaat säästövinkkinsä? Seuraa blogeja maanantaista 29.10.2012 alkaen ja osallistu samalla säästövinkkikilpailuun, jossa voit voittaa 100 euron S-ryhmän lahjakortin!

Ainon blogiin: http://www.uino.indiedays.com
Majn blogiin: http://www.magicpoks.indiedays.com
Veeran blogiin http://www.tyyliametsastamassa.indiedays.com
Iinan blogiin http://www.moumou.indiedays.com