S-Pankin uudella S-Sijoitusobligaatiolla tuottoa ja turvaa rahoille


23.10.2015

S-Pankilta on tullut myyntiin uusi tuote, S-Sijoitusobligaatio, jonka sijoituskorista löytyy kymmenen kansainvälisen suuryrityksen osakkeita. S-Sijoitusobligaatio ”Vahvat suuryritykset” on myynnissä 14.10.–10.11.2015 S-Pankin verkkopankissa ja S-Pankkiirien toimistoilla.

S-Sijoitusobligaatio on hyvä valinta asiakkaalle, joka etsii tavallista määräaikaistalletusta parempaa tuottoa rahoilleen, mutta ei halua ottaa riskejä, jotka liittyvät suoraan osakesijoittamiseen. Pääomaturvan ansiosta asiakas saa sijoittamansa pääoman takaisin eräpäivänä, jolloin maksetaan myös mahdollinen tuotto.

Viisivuotisen S-Sijoitusobligaation eräpäivänä maksettava tuotto määräytyy osakekorin arvonkehityksen ja tuotteelle määritellyn tuottokertoimen (alustavasti 100 %) perusteella.

– S-Sijoitusobligaatio on mielenkiintoinen uutuustuote, joka tarjoaa turvallisen pääsyn maailman osakemarkkinoille. Siinä yhdistyvät tuttujen tuotteiden hyvät ominaisuudet kuten määräaikaistalletuksen ennalta määritelty sijoitusaika ja velkakirjojen pääomaturva, kertoo FIM Sijoituspalvelut Oy:n toimitusjohtaja Jani Kempas.

Sijoitusobligaation liikkeellelaskija on SEB, Skandinaviska Enskilda Banken AB (publ.) ja liikkeellelaskussa asiantuntijana toimii FIM, joka on osa S-Pankki-konsernia.

Lue lisää S-Sijoitusobligaatiosta.