S-market Vöyri harjassa


18.9.2008

Osuuskauppa KPO rakennuttaa uuden S-marketin Vöyrille. Harjakaisia vietetään syyskuun 19. päivä klo 14.00.

S-market Vöyri on toiminut vuodesta 1998 alkaen, jolloin silloinen Sale-myymälä remontoitiin nykyaikaiseksi S-marketiksi. Kymmenen vuoden aikana S-marketin menestys on ollut kuitenkin niin hyvä, että tilat ovat käyneet auttamattoman ahtaaksi. Keväällä 2008 allekirjoitettujen tonttikauppojen johdosta Osuuskauppa KPO:lle tarjoutui mahdollisuus rakentaa uusi S-market vanhan kiinteistön taakse, helposti asioitavaan paikkaan Vöyrin keskustassa, Vöyrintien ja Kaurajärventien risteysalueelle. Uusi S-market Vöyri tulee tarjoamaan ajanmukaisia kauppapalveluja niin Vöyrin asukkaille kuin ohikulkijoillekin pitkälle tulevaisuuteen.

Uuden S-marketin pinta-ala on 1503 neliötä ja myyntiala 1095 neliötä, joten kasvu entisen marketin 395 neliön myyntialaan on merkittävä. S-market Vöyri on rakennettu viimeisimmän market-kaupan osaamisen mukaan. Myyntitilan lisäys mahdollistaa valikoiman lisäyksen puolitoistakertaiseksi entiseen verrattuna. Asiakastilat ovat avarat ja valoisat ja katutason sisäänkäynti automaatti-ovineen varmistaa asioinnin helppouden ja mukavuuden.

S-marketin pihassa on ABC-polttoaineautomaatti, joka omalta osaltaan täydentää S-marketin nykyaikaista kauppapalvelua. S-market Vöyrin avajaisia vietetään marraskuussa 2008.

Osuuskauppa KPO on tänä vuonna investoinut merkittävästi kauppapaikkojensa kehittämiseen Vaasan ympäristössä. Korsnäsiin ja Koivulahteen on rakennettu uudet Sale-myymälät, Sale Korsholmanpuistikko ja S-market Palosaari on uusittu täysin, samoin S-market Ristinummi kokee vielä tänä syksynä täysremontin.

Osuuskauppa KPO (KPO) on lähes 84.000 asiakasomistajan omistama pohjalainen palveluyritys. KPO käyttää tuloksensa oman toimialueen palvelujen kehittämiseen. Palveluiden täydentyminen ja kehittyminen tarjoavat asiakasomistajille entistä paremman mahdollisuuden hyödyntää jäsenyyttään.

 

OSUUSKAUPPA KPO

Lisätietoja 

Jyrki Kentala

S-marketryhmän johtaja