S-market Vähäkyrö harjakorkeudessa


18.9.2015

Vähäkyrön uuden S-marketin rakentaminen on edennyt harjannostajaisvaiheeseen. Rakennustyöt aloitettiin alkuvuodesta ja harjannostajaisia vietettiin perjantaina 18.9. Rakennusurakoitsijana toimii Rakennusliike Rakennus MI & RE Oy Laihialta ja pääsuunnittelijana Oy Polyplan Ab Vaasasta.
”S-market Vähäkyrö on onnistunut esimerkki yhteistyöstä paikallisten rakentajien kanssa – näin investoimamme raha jää toimialueellemme” toteaa S-market-ryhmän johtaja Jyrki Kentala. Uusi S-market avataan myöhemmin syksyllä 2015.

Uusi myymälä rakentuu samalle tontille nykyisen marketin taakse. Rakentaminen on edennyt hyvässä yhteistyössä naapurikiinteistöjen kanssa. Myymälään tulee n. 900 myyntineliötä, joka lähes tuplaa myyntialan nykyisestä.
”Uuden myymälän myötä Vähäkyröön saadaan energiatehokas ja nykyaikainen S-market, jossa on kiinnitetty erityisesti huomiota asioimisen helppouteen” sanoo Jyrki Kentala.

Rakennusteknisesti kiinteistö edustaa alan viimeisintä tekniikkaa. Rakentamisessa käytetään paljon energiaa säästäviä ratkaisuja. Myymälän lämmitysmuodoksi tulee Kalliolämpö ja lämmityksessä hyödynnetään myös kylmälaitteiden lauhdelämpö. Myymälän kylmäjärjestelmä toimii ympäristöystävällisellä hiilidioksidilla ja valaistus tullaan toteuttamaan led-valaisimin sekä sisällä että ulkona.