S-market Vähäkyrö avattiin 27.11.2015


27.11.2015

Osuuskauppa KPO:n uusi S-market Vähäkyrö avattiin tänään 27.11.2015. Uusi myymälä rakentui samalle tontille vanhan marketin kanssa.

Myymälässä on n. 900 myyntineliötä, n. 300 neliötä enemmän kuin entisessä. Uudessa myymälässä on kiinnitetty erityistä huomiota asioinnin helppouteen. Sisätilat ovat viihtyisät ja valoisat, leveät käytävät ja selkeä esillepano lisäävät asiointimukavuutta. Vanhan myymälän purkutöiden päätyttyä myymälän pihaan saadaan selkeä parkkialue jossa on reilusti lisää parkkipaikkoja.

”Vähäkyröläiset saivat odotetun uuden oman lähikaupan jonka valikoimat monipuolistuivat sekä päivittäis- että käyttötavaroissa. Myyntiin saatiin puolen tuhatta uutta tuotetta. Myös loistavan suosion saavuttaneet satokausituotteet saadaan nyt entistä paremmin esille ” kertoo S-market-ryhmän johtaja Jyrki Kentala.

S-market Vähäkyrö työllistää myymäläpäällikkö Eveliina Kosken lisäksi 8 henkilöä.

Rakennusurakoitsijana toimi Rakennusliike Rakennus MI & RE Oy Laihialta. Rakennusteknisesti kiinteistö edustaa alan viimeisintä tekniikkaa. Rakentamisessa käytettiin paljon energiaa säästäviä ratkaisuja. Myymälän lämmitysmuodoksi tuli kalliolämpö ja lämmityksessä hyödynnetään myös kylmälaitteiden lauhdelämpö. Myymälän kylmäjärjestelmä toimii ympäristöystävällisellä hiilidioksidilla ja valaistus on toteutettu kokonaan led-valaisimin.