S-market Sepänkylä uudistui


2.12.2020

Uudistustyöt Sepänkylän S-marketissa Vaasassa on saatu valmiiksi. Remontissa koko S-marketin ilme päivitettiin uuden S-market konseptin mukaiseksi ja valikoimaa kehitettiin vastaamaan entistä enemmän asiakkaiden tarpeita.

Yleisilme on muuttunut avarammaksi ja viihtyisämmäksi. Esillepanot ovat nyt entistä selkeämmät ja houkuttelevammat, näistä erityisesti hedelmä- ja vihannesosasto sekä juomaosasto ovat uudistuneet näyttäviksi. Lisäksi kassa-alueelle tuli kaksi pikakassaa nopeuttamaan ja helpottamaan maksamista.

”Konseptimuutoksen myötä koko myymälän ilme raikastui ja päivittyi modernimmaksi. Kaikki Osuuskauppa KPO:n 32 S-markettia uudistetaan tämän ja ensi vuoden aikana uuden S-market konseptin mukaiseksi” kertoo S-market- ja Sale-ryhmän johtaja Jarmo Palola.

”Vaasan seudun yksiköistä on nyt uudistettu S-market Gerby sekä S-market Sepänkylä. Seuraavaksi on vuorossa S-market Vähäkyrö ja S-market Köpings Olen tyytyväinen, että koronasta huolimatta uudistukset ovat edenneet suunnitellusti” Palola jatkaa.

Lisätietoja:
Jarmo Palola, S-market ja Sale -ryhmän johtaja