S-market Palosaari uudistui täysin


18.2.2021

S-market Palosaaren laajennus ja uudistus on valmis. Uudistuksen yhteydessä markettiin saatiin uutta tilaa yli 200 neliötä, jotka vapautuivat rakennuksessa vuokratiloissa toimineelta kuntosalilta. Myymälä uudistettiin kokonaan sekä sisältä että ulkoa.

Laajennuksen yhteydessä myymälän talotekniikka, kylmäkalusteet sekä myymäläkalusteet korvattiin uusilla. Valaistus muutettiin ympäristöystävällisemmäksi led-valoilla. Lisätilan ja myymälässä tehtyjen kalustomuutosten ansiosta tuotteet ovat entistä selkeämmin esillä ja S-marketin valikoimat kasvoivat kaikissa tuoteryhmissä. Esimerkiksi hedelmä- ja vihannesosasto sai lisää tilaa ja uuden raikkaan ilmeen. Suurimmat uudistukset näkyvät myös leipäosaston modernissa kalustuksessa ja houkuttelevissa esillepanoissa sekä juomaosaston uusissa tyylikkäissä kalusteissa. Uutuutena myyntiin tuli irtokarkit.

Myymälään tuli uutena pikakassa, joka varmistaa entistä sujuvamman asioinnin. Pihaan saatiin lisää pysäköintitilaa helpottamaan asiointia ja S-marketin aukioloajat laajenivat, uudet aukioloajat ovat maanantai-lauantai klo 7-22 ja sunnuntai klo 9-22. Myymälään tuli uudistuksen myötä myös Postin pakettiautomaatti.

”Koko myymälämiljöö uudistui nykyaikaiseksi ja raikkaaksi uuden S-market-konseptin mukaiseksi kokonaisuudeksi, jossa asiointi on helppoa ja nopeaa. Lisätilan myötä valikoimaa pystyttiin kehittämään edelleen vastaamaan juuri S-market Palosaaren asiakaskunnan tarpeita” kertoo S-market- ja Sale-ryhmän johtaja Jarmo Palola.

Lisätietoja:

Jarmo Palola, S-market ja Sale -ryhmän johtaja