S-market Lappajärvi harjakorkeudessa


22.3.2019

Lappajärven uuden S-marketin rakentaminen on edennyt harjannostajaisvaiheeseen. Rakennustyöt aloitettiin syksyllä 2018 ja harjannostajaisia vietettiin perjantaina 22.3. Pääurakoitsijana toimii Rakennus-Korpela Oy, Räyringistä ja pääsuunnittelijana Oy Polyplan Ab Vaasasta.

Uusi S-market ja ABC-polttoainepiste rakentuu Lappajärven keskustaan Kärnäntien ja Maneesintien risteykseen. S-marketin yhteyteen tulee sijoittumaan myös Alko.
Energiatehokkuus ja ympäristöarvot ovat keskeinen osa Osuuskauppa KPO:n toimipaikkojen suunnittelua ja rakentamista. Uuden S-marketin lämmitysmuodoksi tulee kaukolämpö ja lämmityksessä hyödynnetään myös kylmälaitteiden lauhdelämpö. Lisäksi rakennuksen katolle asennettavien paneelien avulla tullaan hyödyntämään aurinkoenergiaa täydentävänä energianlähteenä. Myymälän kylmäjärjestelmä toimii ympäristöystävällisellä hiilidioksidilla ja koko kiinteistö sekä piha-alueet valaistaan energiatehokkaalla LED-valaistuksella.

”Uusi myymälä turvaa nykyaikaiset ja kehittyvät kauppapalvelut päivittäistavaran ja polttoaineen osalta pitkälle tulevaisuuteen”, toteaa Osuuskauppa KPO:n S-market ja Sale -ryhmän johtaja Jarmo Palola.

Uusi S-market Lappajärvi avataan kesällä 2019.