S-market Köpings avattiin


27.11.2013

Köpingsin uusi S-market avattiin tänään Maalahden keskustaan. Myymälää olivat avaamassa Maalahden kunnanjohtaja Mikko Ollikainen, valtuuston puheenjohtaja Lorenz Uthardt sekä Osuuskauppa KPO:n toimitusjohtaja Arttu Laine.

Uuden myymälän myötä myyntineliötä on kaksinkertaisesti vanhaan verrattuna.  Myös valikoima lähes tuplaantui ja lisäystä tuli kaikkiin tuoteryhmiin. S-marketissa palvelee päällikkö Anders Nordmanin lisäksi 14 henkilöä.

”Uusi, nykyaikainen myymälä parantaa merkittävästi alueen palveluita. Valikoimat monipuolistuivat sekä päivittäis- että käyttötavaroissa. Asiointia helpottaa myös suurempi parkkialue ja katutason sisäänkäynti automaattiovineen. Tontilla palvelee nyt myös ABC-polttoaineautomaatti.” kertoo S-market-ryhmän johtaja Jyrki Kentala.

Energiatehokas myymälä lämpenee kalliolämmöllä ja kylmäjärjestelmä toimii ympäristöystävällisellä hiilidioksidilla. Led valaisimia on käytetty sekä sisällä että ulkona. Pääurakoitsijana toimi WasaCon Oy ja pääsuunnittelijana Oy Polyplan Ab Vaasasta.