S-market Kinnulan avajaiset


11.12.2008

Kinnulan S-marketissa vietetään remontin jälkeisiä avajaisia perjantaina 12.12.2008.

Vuonna 1996 Kinnulan Sale muutettiin S-marketiksi ja nyt valmiiksi saatu remontti on myymälän ensimmäinen suurempi uudistus muutoksen jälkeen. Lähtökohtana remontoinnille oli muun muassa tarve laajentaa valikoimaa asiakkaiden tarpeiden mukaan ja lämpimän kaluston lisääminen toi ratkaisun tilanahtauteen monissa tuoteryhmissä. Jatkossa Kinnulan

S-marketin valikoimasta löytyy myös mm. keittiötyövälineitä, lasten sukkia ja virkkuukoukkuja.

Kylmäkalusto uusittiin ja uusi hedelmä-/vihannestiski on erittäin houkutteleva. Myymälän valaistus ja sähköt uusittiin täydellisesti Asiakastilat ovat helppokulkuiset, valoisat ja katutason sisäänkäynti automaattiovineen varmistaa asioinnin mukavuuden. Remontoidun S-marketin myyntiala on noin 550 neliötä. S-market Kinnulan remontti-investointi oli noin 150 000€.

S-market Kinnula palvelee asiakkaitaan arkisin 8 – 21, lauantaisin 8 – 18 sekä sunnuntaisin kesällä ja joulunalusaikaan 12 – 18. S-market työllistää marketpäällikkö Ritva Keski-Sämpin lisäksi neljä vakituista työntekijää sekä yhden kiireapulaisen. Lähellä S-markettia on ABC-polttoaineautomaatti, joka omalta osaltaan täydentää S-marketin kauppapalvelua.

Osuuskauppa KPO on lähes 85.000 asiakasomistajan omistama pohjalainen palveluyritys. KPO käyttää tuloksensa oman toimialueen asiakasomistajien palvelujen ja toimipaikkaverkoston kehittämiseen. S-market Kinnulan lisäksi tämän vuoden investointikohteisiin ovat kuuluneet mm. uusi

S-market Vöyri sekä uudet Sale-myymälät Koivulahteen ja Korsnäsiin. Näiden lisäksi olemme tehneet kuluvan vuoden aikana mittavia kalustouudistuksia useissa kauppapaikoissa.

                                                                                        

Tervetuloa kahvittelemaan ja tutustumaan!

OSUUSKAUPPA KPO

Lisätietoja

Jyrki Kentala                                              Robert Ljung

S-market-ryhmän johtaja                          Projektipäällikkö