S-market Kaustisen laajennus valmis


27.11.2008

S-MARKET KAUSTISEN LAAJENNUS VALMIS

Kaustisen S-marketin laajennus on nyt valmis. Vietämme täysin uusitun ja laajennetun marketin avajaisia kahvituksen ja kaupanteon merkeissä perjantaina 28.11.2008.

S-market Kaustisen vuosia jatkunut myynninkasvu on tehnyt marketin myyntitilat liian ahtaiksi modernille ja tehokkaalle marketkaupalle. Nyt valmistunut laajennus antaa mahdollisuudet kehittää asiakaspalvelua edelleen. Valikoimat ovat laajentuneet entiseen verrattuna puolitoistakertaiseksi. Tekniikka niin kiinteistön, kuin myymälänkin osalta on uusittu kokonaan. Ostaminen on helppoa leveiden käytävien ja erinomaisen valaistuksen myötä.

Uusi market on kasvanut kerrosalaltaan 310 neliötä, 2138 neliömetriin. Samaan aikaan tehokkaammalla tilankäytöllä myyntineliöt ovat kasvaneet peräti 491 neliötä. Laajennuksen jälkeen S-market Kaustisen myyntipinta-ala on 1641 m2, ja on päivittäistavaramyyntialallaan KPO:n S-markettien kärkiviisikossa.

Osuuskauppa KPO on tänä vuonna jatkanut voimakasta investointitahtiaan asiakkaidensa kauppapalvelujen kehittämiseksi. Uusia myymälöitä on rakennettu tänä vuonna neljä: Salet Korsnäs, Koivulahti ja Ylivieska sekä S-market Vöyri.  Täysin uusittuja kauppapaikkoja on kuusi: Salet Korsholmanpuistikko ja Räyrinki  sekä

S-marketit Palosaari Vaasassa, Hakatori Kokkolassa, S-market Ristinummi Vaasassa ja nyt avattava ja laajennettu S-market Kaustinen..

S-market Kaustinen on houkutellut jo aiemmin poikkeuksellisen paljon asiakkaita myös muilta paikkakunnilta. Laajennus tulee vahvistamaan vetovoimaa ja yksikön markkinajohtajan asemaa päivittäistavarakaupassa Kaustisella entisestään.

 

Tervetuloa tutustumaan!

 

Lisätietoja:

S-Market-ryhmän johtaja

Jyrki Kentala