S-market Kaustinen uudistui


20.9.2021

Uudistustyöt Kaustisen S-marketissa on saatu valmiiksi. Uuden S-market-konseptin mukaisesti myymälän värimaailma muuttui hillityn raikkaaksi ja samalla valikoima päivitettiin vastaamaan entistä paremmin paikallista kysyntää ja asiakkaiden toiveita.

Erityisesti hedelmä- ja vihannesosasto sekä juomaosasto ovat uudistuneet näyttäviksi, esillepanot ovat nyt entistä selkeämmät ja houkuttelevammat. Uudet kalusteet tuovat myös osastoille väljyyttä ja helpottavat asiointia. Hedelmä- ja vihannesosastolta löytyy uutena palveluna mehukone, jolla saa puristettua tuoretta appelsiinimehua. Kassa-alue avartui huomattavasti ja myymälään tuli kaksi pikakassaa nopeuttamaan ja helpottamaan maksamista.

S-market Kaustisella on myös avattu ruoan verkkokauppa jonka asiakkaat ovat ottaneet hyvin vastaan. Asiakas tilaa ja maksaa ostoksensa verkossa ja valmiit ostoskassit voi noutaa S-marketin Noutopisteeltä. Lähiaikoina käynnistetään myös ostosten kotiinkuljetus.

”KPO:n S-market uudistukset alkavat olla loppusuoralla. Kaikki KPO:n 33 S-marketia uudistetaan tämän vuoden loppuun mennessä. Myymälöihin on tuotu lämmintä sekä skandinaavisen avaraa ja valoisaa vaikutelmaa muun muassa puupinnoilla. Raikas, pirteä ja selkeä kuvaa hyvin uutta ilmettä” kertoo S-market- ja Sale-ryhmän johtaja Jarmo Palola.

Jarmo Palola, S-market ja Sale -ryhmän johtaja