S-market Isokyrö avattiin


12.6.2020

Osuuskauppa KPO avasi uuden S-marketin, ABC-polttoainepisteen sekä ABC CarWash – autopesu Isoonkyröön tänään 12.6.2020. Uusi S-market sijaitsee Vt 18 läheisyydessä Marttilantien uudella kaava-alueella.

Myyntialaa uudessa myymälässä on reilut 1 000 neliötä ja se tarjoaa asiakkailleen laajan tuotevalikoiman päivittäis- ja käyttötavaraa. Erityisesti valikoimat kasvoivat tuoretuotteiden osalta, joille tuli reilusti lisää tilaa entiseen verrattuna. Myös paikallisten tuotteiden valikoimaa on voitu kasvattaa. Kaksi itsepalvelukassaa nopeuttavat erityisesti pienten ostosten tekemistä. Myymälän tarjontaa täydentävät ABC-polttoainepiste, ABC CarWash, ekopiste, Nosto-seteliautomaatti, Smartpost -pakettiautomaatti sekä Kahvila-ravintola Piiloluola ja Rolls. Lisäksi parkkialueelta löytyy kolme sähköautojen latauspistettä.

”Uuden myymälän leveät käytävät ja selkeä pohjaratkaisu helpottavat asiointia. Uuden S-market konseptin mukaisessa myymälässä on raikas, avara ja nykyaikainen yleisilme. Myös keskeinen sijainti sekä avara parkkialue leveine pysäköintipaikkoineen helpottavat asiointia merkittävästi entisestä” toteaa Osuuskauppa KPO:n S-market ja Sale -ryhmän johtaja Jarmo Palola.

Ympäristöasiat on huomioitu rakentamisessa vahvasti. Uusi S-market lämpiää kalliolämmöllä ja lämmityksessä hyödynnetään tehokkaasti myös kylmälaitteiden lauhdelämpö. Myymälän kylmäjärjestelmä toimii ympäristöystävällisellä hiilidioksidilla ja koko kiinteistö sekä piha-alueet valaistaan energiatehokkaalla LED-valaistuksella. Pääurakoitsijana toimii Rakennus-Korpela Oy Vetelin Räyringistä ja pääsuunnittelijana Oy Polyplan Ab Vaasasta.