S-market Halkokari avattiin


15.11.2018

Osuuskauppa KPO avasi uuden S-market Halkokarin sekä ABC-polttoainepisteen Kokkolaan tänään 15.11.2018. Uusi S-market, sijaitsee Halkokarilla Vanhan Veistämöntien ja Pohjoisen Ohikulkutien risteyksessä. KPO:n 33. S-markettia olivat avaamassa Kokkolan kaupunginjohtaja Stina Mattila ja Osuuskauppa KPO:n toimitusjohtaja Kim Biskop.

Myyntialaa uudessa myymälässä on reilut 1 000 neliötä ja se tarjoaa asiakkailleen laajan tuotevalikoiman päivittäis- ja käyttötavaraa. Kaksi itsepalvelukassaa nopeuttavat erityisesti pienten ostosten tekemistä. Myymälän tarjontaa täydentää ABC-polttoainepiste, Kotipizza, nosto-automaatti sekä tulossa oleva pakettiautomaatti. Asiointia helpottaa avara parkkialue leveine pysäköintipaikkoineen. S-market työllistää 10 henkilöä.

”Uuden S-marketin myötä tarjoamme monipuolisen kaupan alueen asiakkaille, täällä arkipäivän ostokset voi tehdä nopeasti ja joustavasti. Meillä on pitkät aukioloajat sekä loistava sijainti” toteaa Osuuskauppa KPO:n S-market ja Sale -ryhmän johtaja Jarmo Palola.

Ympäristöasiat on huomioitu rakentamisessa vahvasti. Lämmitysmuotona on kalliolämpö ja lämmityksessä hyödynnetään myös kylmälaitteiden lauhdelämpö. Lisäksi rakennuksessa on varaus aurinkopaneelien käyttöönotolle. Myymälän kylmäjärjestelmä toimii ympäristöystävällisellä hiilidioksidilla ja koko kiinteistö sekä piha-alueet valaistaan energiatehokkaalla LED-valaistuksella. Rakennusurakoitsijana toimi WSB Rakennus Oy Byggnads Ab Kokkolasta ja pääsuunnittelijana Oy Polyplan Ab Vaasasta.