S-market Hakatorin uudistus valmis


27.11.2008

S-MARKET HAKATORIN UUDISTUS VALMIS

S-market Hakatori Kokkolan keskustassa on kokenut muodonmuutoksen syksyn aikana. Nyt perusteellinen sisäremontti on valmis. Avajaisia juhlistetaan avajaistarjouksin perjantaina 28.11.

Marketin kalusto on kokonaan uusittu. Tilaa ja energiaa säästävä kalustaminen on mahdollistanut valikoiman kasvattamisen kaikissa tuoteryhmissä. Nyt tehokkaasti kalustetusta 590 myyntineliön marketista pystytään tarjoamaan asiakkaille aito supermarketluokan valikoima. Myös kiinteistön sähköistys, ilmastointi ja lämmitys on uusittu, samoin jätteiden käsittely ja lajittelu. S-market Hakatorin piha-aluetta tullaan vielä parantamaan keväällä roudan sulamisen jälkeen.

Hakatori on varmasti yksi nopeimmin asioitavista market-toimipaikoista. Sijainti on erinomainen ja laaja parkkialue on ihan oven edessä. Uusi marketvalaistus ja leveämmät käytävät tekevät asioimisesta entistä helpompaa ja nopeampaa. Myös aukioloajat tukevat asioinnin helppoutta; arkisin 8-21, lauantaisin 8-18 ja joulunalus- ja kesäsunnuntaisin 12-21.  

Osuuskauppa KPO on tänä vuonna jatkanut voimakasta investointitahtiaan asiakkaidensa kauppapalvelujen kehittämiseksi. Uusia myymälöitä on rakennettu tänä vuonna neljä: Salet Korsnäs, Koivulahti ja Ylivieska sekä S-market Vöyri. Täysin uusittuja kauppapaikkoja on kuusi: Salet Korsholmanpuistikko ja Räyrinki sekä

S-marketit Palosaari ja Ristinummi Vaasassa, Hakatori Kokkolassa, ja myös tänään avattava, laajennettu S-market Kaustinen. Ennen joulua valmistuu vielä Kinnulan S-marketin kalustoremontti.

 

 

Tervetuloa tutustumaan!