S-market Evijärvi avattiin 19.2.2015


19.2.2015

Evijärven uusi S-market avattiin tänään 19.2.2015. osoitteeseen Kauppatie 2. Myymälää olivat avaamassa kunnanvaltuuston puheenjohtaja Juha Alkio ja Osuuskauppa KPO:n toimitusjohtaja Kim Biskop.

Rakennustyöt aloitettiin elokuussa 2014 ja uusi myymälä valmistui samalle tontille vanhan myymälän kanssa. Vanha rakennus tullaan purkamaan ja pihaan saadaan nykyistä enemmän parkkipaikkoja sekä selkeä piha-alue helpottamaan asiointia. ABC-polttoaineautomaatti palvelee entisellä paikallaan. S-market työllistää noin 10 henkilöä.

”Uusi, nykyaikainen myymälä parantaa merkittävästi alueen palveluja. Myymälä- ja hyllytilaa on nyt entistä enemmän, minkä ansiosta valikoima on lähes kaksinkertaistunut.” sanoo S-market-ryhmän johtaja Jyrki Kentala.

Rakentamisessa on kiinnitetty erityisesti huomiota energiatehokkuuteen. Lämmitysjärjestelmänä on kalliolämpö ja lämmityksessä hyödynnetään myös kylmälaitteiden lauhdelämpö. Kylmäjärjestelmä toimii ympäristöystävällisellä hiilidioksidilla ja  energiatehokkuutta lisäävät myös ovelliset kylmälaitteet. Rakennusurakoitsijana on toiminut Mäenpää Rakennus Oy Pietarsaaresta ja pääsuunnittelijana Oy Polyplan Ab Vaasasta.