Rinnakkaiskortit perheenjäsenille – näin se tapahtuu!


1.6.2013

Yksi asiakasomistajatalous, monta S-Etukorttia. Ei niin harvinainen korttiperhe. Monessa kodissa lapsilla on omat rinnakkaiskortit. Bonus karttuu kaikilla korteilla ja maksetaan asiakasomistajatalouden pääjäsenen tilille. Tuote- ja palvelueduista nauttii jokainen henkilökohtaisesti.

Voi sanoa, että monen kortin ratkaisussa voittaa koko perhe. Kulujakaan rinnakkaiskorteista ei tule, sillä S-Etukortit ovat vuosi- ja kuukausimaksuttomia kaikille asiakasomistajatalouteen kuuluville.

Näin omaa rinnakkaiskorttielämäänsä kuvailee nelihenkisen perheen äiti Kirsi Järvelä.

– Omassa ja siipan S-Etukortissa on kaikki herkut, toisin sanoen Visa Credit/Debit. Tyttärellä, Veera kohta 17 v, on S-Etukortti Visa Debit ja kortilla oma S-Tili. Kortti on aina varmentava.

Siis hetkinen: aina varmentava S-Etukortti Visa? Aina varmentava tarkoittaa, että tällaisella S-Etukortilla voi maksaa tilin saldon puitteissa. Kortti varmentaa ostohetkellä, että raha riittää.

– Veeran oma S-Tili toimii mainiosti myös sikäli, että pystyn lennosta siirtämään S-Pankin verkkopankin kautta rahaa Veeran tilille, jos tulee eteen joku yllätysmeno, Kirsi hehkuttaa.

Pienistä puroista isoon bonusvirtaan

Järvelän perheen nuorimmaisella on toistaiseksi vain käteiskortti. Maksaminen 12-vuotiaan Artun kortilla ei onnistu. Mutta kun poimii taskusta viikkorahat ja vilauttaa omaa S-Etukorttia kassalla, karttuu perheen Bonus. Kenties juuri sen seuraavan bonusrajan ylitse!

– Bonus ja maksutapaetu kaikista ostoista napsahtaa kuukauden 10. päivänä perheen aikuisten yhteiskäytössä olevalle S-Tilille, kertoo Kirsi.

Tutustu erilaisiin vaihtoehtoihin rinnakkaiskorteiksi ja valitse sopivin

S-Etukortti Visa Credit/Debit on pankki- ja luottokortti. Käyttäjä voi valita maksaako ostoksensa pankkitililtä vai luotolta. Käy myös ulkomailla.

S-Etukortti Visa Credit on luottokortti, jolla saa keskimäärin 30 vrk korotonta maksuaikaa. Kansainvälinen maksukortti edellisen tapaan.

S-Etukortti Visa Debit on kansainvälinen pankkikortti, jolla tehdyt ostokset veloitetaan S-Pankin käyttötililtä eli S-Tililtä. Ei luotto-ominaisuutta. Tilillä oltava maksuhetkellä katetta.

S-Etukortti käteinen on S-Etukortti, jolla voi kerryttää Bonusta ja hyödyntää hintaetuja. Se ei käy maksuvälineenä. Sopii etenkin nuorimmille ensimmäiseksi omaksi kortiksi.

Bonusta tulee tietty kaikilla vaihtoehdoilla. Rahaa kotiin päin on sekin, että S-Etukorteilla maksaessa saa 0,5 % maksutapaetua S-ryhmän kotimaan toimipisteistä. Vuodessa kertyy helposti se niin sanottu 13. kuukauden Bonus.

Näin tilaat rinnakkaiskortteja!

Käteisrinnakkaiskortteja voi tilata asiakasomistajatalouden pääjäsen perheenjäsenille Omalta S-kanavalta. Kortit voi tilata myös kauppareissulla. Isommissa toimipaikoissa kannattaa käydä asiakaspalvelupisteessä. Pienemmissä toimipaikoissa tätä varten on asiakasomistajan palvelulomake.

Rinnakkaiskortin maksuominaisuudella, S-Etukortti Visa Debit, saa tilattua alaikäiselle vain asiakaspalvelupisteestä. Kyseessä on edellä kuvattu aina varmentava kortti.

Lisätietoja rinnakkaiskorteista antaa S-ryhmän valtakunnallinen asiakasomistajapalvelu puh. 010 76 5858 ja S-Pankin asiakaspalvelu puh. 010 76 5800. Soittoaika: ma–pe klo 8–20 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min).