Rahapotti junnuille


22.1.2013

Mitä enemmän saat Bonusta, sitä suuremman potin osuuskauppasi voi lahjoittaa alueensa seuroille ja yhdistyksille. Kannustajaksi voi liittyä Omalla S-kanavalla.

Jos olet osuuskauppojen Hämeenmaa, Suur-Savo, KPO, Keula, Arina tai Satakunta jäsen, voit liittyä Kannustajaksi ja tukea yhtä alueesi urheiluseuraa tai vaikka kulttuuriyhdistystä. Kannustajiksi ryhtyneiden asiakasomistajien kerryttämä Bonus lasketaan yhteen ja osuuskaupat maksavat seuroille tästä potista tietyn prosenttiosuuden.

Mitä enemmän Kannustajia on ja mitä enemmän he saavat Bonusta itselleen, sitä suuremmaksi tukipotti voi kasvaa. Tukisumma ei pienennä asiakasomistajien omia Bonuksia, vaan osuuskaupat maksavat tuet.

Kannustajaksi voi liittyä Omalla S-kanavalla, josta löytyy luettelo seuroista ja yhdistyksistä, joita voi alkaa kannustaa.

Tänä vuonna Kannustajissa on mukana seitsemän osuuskauppaa ja tavoite on, että muutkin osuuskaupat ottavat tulevina vuosina tukimuodon käyttöön.

Tukea ympäristölle ja jalkapallolle

Kannustajat-konseptia kokeiltiin Suur-Seudun Osuuskaupassa kesällä 2011. Tukikohteita oli kaksi: Hormajärven suojelua edistävä Hormajärvi-yhdistys ry ja jalkapallo- ja futsalseura FC Halikko.

SSO:n kokeilujakso oli lyhyt, vain kolme kuukautta, mutta Kannustajiksi ilmoittautui toista sataa henkeä. Hormajärven kannustajaksi ilmoittautui vajaa 20 henkilöä ja urheiluseuran kannustajaksi 114 henkilöä. Ostojen määrän perusteella SSO antoi jalkapalloiluseuralle tukea noin 600 euroa ja Hormajärvi-yhdistykselle noin 100 euroa.

– Osuuskaupat sponsoroivat seuroja koko ajan. Kannustajat-konseptilla asiakasomistajat voivat vaikuttaa osaltaan, mille joukkueelle, seuralle tai yhdistykselle tukea lahjoitetaan, kertoo Suur-Seudun Osuuskaupan viestintäpäällikkö Anu Karppinen.

 

Hae tukea omalle seurallesi

Mikä tahansa seura tai yhdistys voi hakeutua kannustettavaksi. Jos seura valitaan kannustettavien joukkoon, se voi saada asiakasomistajien kannustuksen avulla tukea osuuskaupalta. Lisätietoa saat osuuskauppasi asiakaspalvelusta. Klikkaa osuuskauppojen yhteystietoihin. www.s-kanava/osuuskauppojen-yhteystiedot

Kuva: Prisma-liigassa pelaa joka kesä lähes 1 000 jalkapalloilijaa. Kuvassa FC Halikon edustajat Salossa vuonna 2011.