PRISMA YLIVIESKA HARJASSA


12.11.2010

MEDIATIEDOTE

PRISMA YLIVIESKA HARJASSA

 

Osuuskauppa KPO rakennuttaa Prisman Ylivieskaan Savontien varteen, nykyisen ABC-liikennemyymälän viereen. Harjakaisia vietetään marraskuun 12. päivä klo 12.00.

Prisma on koko perheen hypermarket, jonka edulliset ja laajat valikoimat uusiutuvat jatkuvasti. Ylivieskan Prismasta tulee KPO:n suurin Prisma, jonka kokonaispinta-ala on n. 16 000 neliötä. Myyntineliötä on n. 9 600. Myymälässä on KPO:n strategian mukaisesti kiinnitetty erityistä huomiota käyttötavarakauppaan ja sen kehittämiseen.

Prismaan tulee monipuolinen tarjonta mm. pukeutumisen, viihteen, urheilun, rakentamisen, puutarhan ja kodin kysyntäalueille.  Prisman päivittäistavaravalikoima on alueen laajin. Yhteensä myyntiartikkeleita Prismassa on n. 65 000 kpl. Prismaan tulee S-Pankin palvelupiste ja ravintolatarjontaa tulee täydentämään Ylivieskan suurin ravintolamaailma sekä vuokralaisina mm. Alko.

Parkkipaikkoja alueelle tulee yli 1 000 kpl. Prisman välittömässä läheisyydessä toimii ABC-polttoaineautomaatti. Polttoaineautomaatti palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden.

Prisman kalustaminen on aloitettu ja avajaisia vietetään keväällä 2011. Prisma työllistää n. 80 henkilöä.

Osuuskauppa KPO on lähes 90 000 asiakasomistajan omistama pohjalainen palveluyritys. KPO käyttää tuloksensa oman toimialueen palvelujen kehittämiseen. Palveluiden täydentyminen ja kehittyminen tarjoavat asiakasomistajille entistä paremman mahdollisuuden hyödyntää jäsenyyttään.

                  

OSUUSKAUPPA KPO

Lisätietoja                           Jussi Suihkonen

                                            Prisma ja Kodin Terra –ryhmän johtaja