Prisma Ylivieska avataan 31.3.2011


30.3.2011

Osuuskauppa KPO:n neljäs Prisma on valmis ja avataan Ylivieskassa osoitteessa Savarinkatu 9 maaliskuun 31. päivä klo 10.00. Prisman avaavat kaupunginjohtaja Terho Ojanperä ja KPO:n toimitusjohtaja Arttu Laine.

Prisma on koko perheen edullinen hypermarket, jonka päivittäistavara-valikoima on alueen laajin. Monipuolinen käyttötavaravalikoima koostuu pukeutumisen, viihteen ja kodintekniikan, kodin, urheilun sekä rakentamisen tuotteista. Myyntiartikkeleita Prismassa on yhteensä n. 65 000 kpl.

Prisman yhteydessä palvelee monipuolinen ravintolamaailma, jonka muodostavat PizzaBuffa – ravintola, Presso – kahvila sekä Hesburger. Prismaan tulee myös S-Pankin palvelupiste ja palvelutarjontaa täydentävät  lisäksi Alko, parturi-kampaamo Hiusten Ykkönen 1  ja kello- ja kultasepänliike Kultavieska. Parkkipaikkoja alueelle tulee yli 1 000 kpl. Prisman välittömässä läheisyydessä toimii ABC-polttoaineautomaatti. Nykyinen S-marketin kiinteistö muutetaan käyttötavarakauppaan keskittyväksi kauppakeskukseksi kuluvan vuoden aikana.

Prisma Ylivieska on KPO:n suurin Prisma, jonka kokonaispinta-ala on n. 16 000 neliötä. Myyntineliötä on 10 000. Investoinnin kokonaiskustannus on 25 miljoonaa euroa. Prisma työllistää ravintolamaailman kanssa yhteensä 110 henkilöä, joista 50 on uusia työntekijöitä. Pääurakoitsijana on toiminut Rakennusliike Sorvoja Ky.

Uusi Prisma kantaa energiatehokkaasti vastuuta ympäristöstä. Lämmitettäviä kuutioita pystyttiin vähentämään 40 000 uusilla rakennusteknisillä ratkaisuilla. Kylmälaitteiden hukkalämpö kerätään talteen maalämpöputkistoon ja käytetään lämmitystarpeisiin.

Osuuskauppa KPO on yli 90 000 asiakasomistajan omistama palveluyritys. KPO käyttää tuloksensa oman toimialueen palvelujen kehittämiseen. Palveluiden täydentyminen ja kehittyminen tarjoavat asiakasomistajille entistä paremman mahdollisuuden hyödyntää jäsenyyttään.

”Ylivieskan Prisman avaus on vuoden kohokohta ja asiakastutkimusten perusteella erittäin toivottu lisä KPO:n käyttötavarakaupan palvelutarjontaan. Lopputulos on erittäin toimiva”, toteaa toimitusjohtaja Arttu Laine.

OSUUSKAUPPA KPO

toimitusjohtaja

Arttu Laine 

Prisma ja Kodin Terra –ryhmän johtaja

Jussi Suihkonen