Prisma Vaasa on avannut ruoan verkkokaupan


20.4.2020

Prisma Vaasa on laajentanut palveluitaan ja aloittanut ruoan verkkokaupan viime viikolla. Ruoan verkkokaupassa asiakas tilaa ruoat ja maksaa ostoksensa verkossa. Valmiiksi keräillyt ostokset ovat haettavissa Prisman noutopisteestä asiakkaan ennalta päättämään aikaan. Verkkokaupassa on tarjolla lähes koko Prisman elintarvikevalikoima sekä osa käyttötavaravalikoimasta. Tupakka- ja alkoholituotteita verkosta ei voi tilata. Tilauksen yhteydessä voi valita, saako tuotteen korvata toisella, jos tilattua tuotetta ei ole saatavilla.

”Asiakkaamme ovat jo pidempään toivoneet ruoan verkkokauppaa ja vallitsevassa poikkeustilanteessa ruoan verkkokauppa helpottaa asiakkaidemme arkea.
Aluksi valmiit ostoskassit voi noutaa Prisman noutopisteestä, joka sijaitsee puutarhamyymälän vieressä Jukolantien varrella. Toukokuun alkupuolella käynnistämme myös ostosten kotiinkuljetuksen yhteistyössä Postin kanssa” kertoo Prismajohtaja Markku Aspfors.

Poikkeuksellinen tilanteen takia ruoan verkkokaupan avaamista kiirehdittiin ja tästä syystä kielenä on vain suomi, muut kieliversiot seuraavat myöhemmin perässä.

Älykäs ostoslista helpottaa ostosten tekemistä

Prisman ruoan verkkokaupassa on käytettävissä Älykäs ostoslista –toiminto, joka suosittelee tuotteita asiakkaan aiempaan ostohistoriaan perustuen ja helpottaa näin tilauksen tekemistä. Verkkokaupan tilauksiin voi yhdistää myös puheohjauksella toimivaan S-Ostoslista -mobiilisovellukseen itse keräämiään kauppalistoja.