Poikkeuksia koskien aamiaista sekä ravintolatoimintaa Vaasan Vaakunassa


18.3.2020

AAMIAINEN

Meille on tärkeää, että voitte nauttia aamiaisenne turvallisin mielin. Poikkeuksellisena aikana tarjoamme aamiaisemme mukaan otettavassa muodossa. Voitte noutaa valmiin aamiaispussin klo 6-10 välisenä aikana vastaanoton yhteydessä olevasta loungesta. Turvallisuussyistä lounge-tilaan ei voi jäädä nauttimaan aamiaista.

Mikäli haluatte lisätietoa aamiaisen sisällöstä, henkilökuntamme auttaa teitä mielellään.
Toivomme, että ilmoitatte erikoisruokavaliostanne etukäteen hotellin vastaanottoon tai viimeistään aamiaista noutaessanne.

RAVINTOLAT

Ravintola Kokokana sekä VENN ovat suljettuna toistaiseksi sopeuttaessamme toimintaamme vallitsevaan tilanteeseen. Uudelleen avaamisen edellytyksiä tarkastellaan koronavirusepidemian vaikutusten selkiytyessä.
 

DARK KITCHEN

Olemme päättäneet avata uudistetun ravintolan, nimittäin ihan pimeen ravintolan! 

Älä huoli, meille S-ryhmässä asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuus on ykkösasia. Tämän takia meidän jo olemassa olevat ravintolakonseptit Amarillo, Rosso ja VENN yhdistävät voimansa ja avaavat take away mahdollisuuden teidän arkeanne helpottamaan ja mieltä piristämään. Kutsumme ravintolaamme tässä poikkeustilanteessa nimellä Dark Kitchen Vaakuna.

Dark Kitchen Vaakunan menulle on koottu ravintoloidemme suosikkiannokset pyöristettyyn hintaan mm. Rosson herkulliset pizzat ja Amarillon kuuluisat klassikko burgerit, VENNin super suosion saavuttamia levyjä unohtamatta. Nouda meiltä tai tilaa annoksia kotiin Woltin kautta!

DARK KITCHEN MENU LÖYTYY TÄÄLTÄ

DARK KITCHEN VAAKUNA (Ravintola Rosson tiloissa 2. krs)
Puh 020 780 8830

Rewell Center 101
65100 Vaasa

Avoinna päivittäin ajalla 28.3.-5.4. klo 11-20
6.4. eteenpäin 12-19.

Pahoittelemme tilanteesta syntyvää vaivaa.