PizzaBuffa avautui Pietarsaaren Prismaan


9.9.2011

Pietarsaaren Prisman ravintolaan avautui uutena konseptina PizzaBuffa 8.9. PizzaBuffa parantaa huomattavasti Pietarsaaren Prisman ravintolan valikoimaa erityisesti salaattien ja lämpimien ruokien osalta – juuri siihen suuntaan kuin asiakkaat ovat toivoneet.

PizzaBuffassa voi nauttia niin paljon kuin haluaa pizzoja, salaatteja ja lämpimiä ruokia kiinteään edulliseen hintaan. Laajassa valikoimassa on muun muassa erilaisia pizzoja, wingsejä  ja raikkaita salaattiaineksia. Arkipäivisin Buffapöydässä on tarjolla myös kotiruokalounasta. Ajoittain vaihtuvaan ruokalistaan tuodaan piristystä erilaisten teemaviikkojen voimin. Virvoitusjuomat, maito ja vesi kuuluvat paikan päällä syötävien aterioiden hintaan  ja pienellä lisämaksulla saa jälkiruoaksi pehmistä.

Pietarsaareen avattava ravintola on kahdeksastoista PizzaBuffa. Ensimmäinen PizzaBuffa avattiin neljä vuotta sitten Tampereelle, minkä jälkeen vahvasti kasvava konsepti on laajentunut aina vain pohjoisempaan Suomeen. Osuuskauppa KPO avasi ensimmäisen PizzaBuffansa Ylivieskan Prisman yhteyteen aiemmin tänä keväänä.