Pikakassat käyttöön Kokkolan Prismassa


9.9.2019

Kokkolan Prismaan on avattu viisi itsepalvelu eli pikakassaa nopeuttamaan ja helpottamaan ostosten maksamista. Kassoista kolme soveltuu parhaiten pienten ostosten maksamiseen ja kaksi suurempaa, joissa on kassahihna ja perinteisten kassojen tapaan suurempi pakkausalue, soveltuvat hyvin isompienkin ostosten maksamiseen. Pikakassat sijaitsevat kassalinjaston keskellä nopeuttamassa asiointia sekä tarjoamassa vaihtoehdon itsepalvelua arvostaville asiakkaille. Pikakassojen yhteydessä on kuitenkin aina myös kassahenkilö valmiina auttamaan ja opastamaan asiakkaita.

”KPO:lla on ollut pikakassoja käytössä jo Sale ja S-market myymälöissä. Positiivisten käyttökokemusten myötä pikakassat päätettiin tuoda myös Prisma-kokoluokan myymälään” toteaa Prisma Kokkolan johtaja Veli-Matti Haarala.

”Pikakassat ovat asiakkaiden arkea helpottava lisäpalvelu, ideana on tuoda vaihtoehto kassapalvelulle ja tasapainottaa ruuhkahuippuja. Pikakassan käyttö on helppoa ja asiakaspalaute on ollut erittäin positiivista” Veli-Matti Haarala jatkaa.