Pelillä bensalasku kuriin


3.6.2013

Tippataituri on pelisivusto, joka innostaa keveällä tavalla taloudelliseen ajotapaan. Öljyalan toimijoiden ylläpitämä sivusto toimii myös mobiilisti, joten pelaaminen onnistuu missä vain vaikka älypuhelimella.

Leikkimielisessä pikapelissä voi testata, millainen ajaja on: todellinen tippataituri, rauhallinen ratinkääntäjä vai jotain muuta. Aikaisempi kokemus muusta pelaamisesta auttaa Tippataituri-pelin onnistuneessa läpiajossa, mutta harjoitus tekee mestarin tässäkin tapauksessa. Jokainen voi haastaa myös kaverinsa testaamaan taloudellisen ajon taitojaan. Peliohjeet kertovat, miten toimia.

Kesän lopulla arvotaan sivustolla käyneiden kesken yhdelle onnekkaalle ammattilaisen antama taloudellisen ajon opetus ja vuoden polttonesteet autoon. Arvonnan säännöt löytyvät sivuilta.

Jokainen voi olla Tippataituri

Liikennepolttoaineita myyvät yhtiöt kannustavat autoilijoita energiatehokkuuteen ja taloudelliseen ajotapaan. Tippataiturilla halutaan muistuttaa, että taloudellisen ajotavan omaksuminen on helppo ja tehokas keino vaikuttaa autoilun energiankulutukseen ja kustannuksiin. Taloudellisen ajon niksit ovat enimmäkseen yksinkertaisia ja jokaisen kuljettajan hyödynnettävissä auton iästä riippumatta.

Tippataituri löytyy osoitteesta www.tippataituri.fi.