Päivähuone tarjoaa oman hetken etätöihin tai lepoon


3.4.2020

Ihmisten uudenlaisten tarpeiden ja hiljentyneiden hotellien yhdistelmä antaa mahdollisuuden ajatella hotellia yöpymisen sijaan myös muunlaisen rauhan tai levon tarjoajana.

Koronakriisi on mullistanut arkemme ja ravistellut muun muassa hotellien toimintaa. Ihmisten uudenlaisten tarpeiden ja hiljentyneiden hotellien yhdistelmä antaa mahdollisuuden ajatella hotellia yöpymisen sijaan myös muunlaisen rauhan tai levon tarjoajana. Tähän tarpeeseen osa Sokos Hotelleista tarjoaa päivähuoneita Suomessa ja Tallinnassa.

Kerroimme jo aiemmin edullisesti hinnoitellusta viikkotarjouksestamme, joka tarjoaa väliaikaisen majoitusratkaisun vaikkapa etätyöskentelyyn tai remontin alta muuttamiseen. Aina ei kuitenkaan ole yöpymistarvetta, joten ratkaisu voi olla päivähuone, joka tarjoaa huolettoman ratkaisun etätyöskentelyyn tai muuhun omaan aikaan, kertoo tuottojohtaja Nina Nieminen SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjauksesta.

Päivähuone on käytössä klo 7-18 ja sen voi varata yhdelle tai kahdelle hengelle. Päivähuoneen varustukseen kuuluu kahvinkeitin tai hotellin vastaanotosta saatava termoskannu ja muut kahvittelutarvikkeet. Normaalit hotellin palvelut, kuten langaton verkko ja huonepalvelu, ovat myös käytössä.

Päivähuoneen voi varata suoraan hotellista tai Sokos Hotels -myyntipalvelusta. Varauksesta saa Bonusta S-Etukortilla ja S-Card-asiakkaat saavat varauksesta S-pisteitä.

Hotelleissa tehdään kaikki mahdollinen asiakkaiden turvallisuuden takaamiseksi: Siivousta, kuten ovenkahvojen, hissinappuloiden ja muiden pintojen pyyhintää, on tehostettu. Käsien puhtaudesta huolehtiminen tehdään mahdollisimman helpoksi ja turvaväleistä pidetään huolta. Henkilöstö ei tule töihin pienessäkään nuhassa.

Päivähuoneita voi varata seuraavista hotelleista:

Helsinki: Original Sokos Hotel Vaakuna

Helsinki: Radisson Blu Plaza Hotel

Joensuu: Original Sokos Hotel Vaakuna

Jyväskylä: Solo Sokos Hotel Paviljonki

Kokkola: Original Sokos Hotel Kaarle

Kotka: Original Sokos Hotel Seurahuone

Kuopio: Original Sokos Hotel Puijonsarvi

Lappeenranta: Original Sokos Hotel Lappee

Tampere: Original Sokos Hotel Ilves

Vaasa: Original Sokos Hotel Vaakuna

Vantaa: Break Sokos Hotel Flamingo

Vuokatti: Break Sokos Hotel Vuokatti

Tallinna: Original Sokos Hotel Viru