Oy Autoliike Nystedt Bilaffär Ab:n uuden myymälän rakennustyöt hyvässä vauhdissa


10.6.2016

Toyotaa edustava Oy Autoliike Nystedt Bilaffär Ab muuttaa Kokkolassa vuoden 2016 syksyn aikana Prisman viereen Latojankadulle. Nystedtin käyttöön tulee n. 2.000 m2 ja loppuosa kiinteistöstä, n. 1.000 m2 kehitetään vuokratilaksi. Nystedtin uusi myymälä tulee olemaan moderni autotalo, josta löytyy ajanmukaiset esittelytilat uusille autoille, entistä kattavammat palvelut mahdollistava moderni korjaamo sekä runsaasti piha-aluetta, jossa vaihtoautovalikoimaan voi tutustua.

Kiinteistössä tehdään mittava peruskorjaus sekä muutostöitä, joiden jälkeen kiinteistö on valmistuessaan uutta vastaava. Esimerkiksi lämmitysjärjestelmäksi tulee kaukolämpö ja lämmitys tapahtuu lattialämmöllä, millä päästään energiatehokkaaseen lopputulokseen. Valaistus tullaan toteuttamaan led-valaisimin.

Kiinteistön ulkonäkö paranee merkittävästi mm. lasipintojen lisääntyessä rakennuksen muuttuessa Toyota –talon ilmeen mukaiseksi. Lisäksi piha-alueille ja katoksille tehdään muutoksia, yksi ehkä näkyvin niistä on E8 tielle näkyvän katosrakenteen julkisivun muutos.

Tontin pinta-ala on 17.607 m2 ja rakennettua aluetta siitä on noin 3.500 m2, jonka lisäksi tonttia reunustavat laajat katos-alueet. Autopaikkoja tulee tontille yhteensä 229 kpl, jakautuen asiakaspaikkoihin, myytävien autojen paikkoihin ja henkilökunnan paikkoihin.

Nykyistä vetovoimaisempi kauppakeskittymä Prisman ympärille

Vuokratilan osalta käydään neuvotteluja eri toimijoiden kanssa. Tilat viimeistellään heti, kun uuden vuokralaisen kanssa on päästy sopimukseen. Latojankadun kaupallinen sijainti Prisman vieressä on paras mahdollinen ja tavoitteena on kehittää asiakkaille entistä vetovoimaisempi kokonaisuus, joka tarjoaa nykyistä monipuolisemmin palveluita.