Osuuskauppa KPO:n ravintolat ja ABC-liikennemyymälät myyvät ruoka-annoksia take away -muodossa


27.3.2020

Osuuskauppa KPO sulkee viranomaisohjeiden mukaisesti viimeisetkin ravintolat tänään perjantaina 27.3. Jatkamme kuitenkin toistaiseksi Vaasassa ja Kokkolassa ravintolaruoan myymistä hotellien yhteydessä take away- annoksin sekä ruuan kotiinkuljetuspalveluilla. Vaasassa on saatavilla mm. Amarillon, Rosson ja VENN:in ruoka-annoksia joko noudettuna Rossosta tai käyttämällä WOLT-palvelua. Kokkolassa palvelee Amarillo tarjoten suosituimpia annoksia sekä myös pizzaa. Kokkolassa Original Sokos Hotel Kaarle toteuttaa ravintolaruuan kuljetuksen itse. Molemmista ravintoloissa on tarjolla myös lasten annoksia.

Myös Osuuskauppa KPO:n ABC liikennemyymälöissä siirrytään take away- myyntiin. Asiakas voi lauantaista alkaen tilata kaikista KPO:n liikennemyymälöistä mukaan valmiiksi pakattuna lounasta, a’la carte-annoksia, pizzaa ja hampurilaisia, kunkin yksikön valikoiman mukaan. Ruoat voi tilata kätevästi ABC-mobiililla tai puhelimitse ja noutaa ne ABC-liikennemyymälästä tai tilata annokset parkkipaikalle suoraan autoon. Myymälöiden yhteydessä olevat ruokakaupat palvelevat normaalisti koko aukioloajan. Myös polttonestejakelu jatkuu normaalisti kaikilla KPO:n ABC-automaateilla.

”Osuuskauppa KPO:n perustehtävänä on tarjota asiakasomistajilleen etuja ja palveluita. Elämme täysin poikkeuksellisessa tilanteessa ja katsomme, että tuo tehtävä toteutuu parhaiten varmistamalla asiakkaiden perustarpeiden eli kotitalouksien ruokahuollon, polttonesteiden ja päivittäisten käyttötavaroiden jakelun. ABC-asemien ja ravintoloiden noutotuotteet ovat tärkeä osa tätä tehtävää” Osuuskauppa KPO:n toimitusjohtaja Kim Biskop kertoo.