Osuuskauppa KPO:n hotelleissa voi edelleen majoittua


19.3.2020

Osuuskauppa KPO:n molemmat hotellit Original Sokos Hotel Kaarle, Kokkola ja Original Sokos Hotel Vaakuna, Vaasa ovat avoinna vaikka koronavirus on aiheuttanut voimakkaan pudotuksen KPO:n hotelleiden ja ravintoloiden asiakasmäärissä.

Hotelleissa ja ravintoloissa kiinnitetään erityistä huomiota turvallisuuteen ja hygieniaan niin, että niissä voi asioida turvallisesti. Työntekijöitä ohjeistetaan yksityiskohtaisesti ja valvotaan, että ohjeita noudatetaan kaikissa toimipaikoissa.

”Vastuunamme on huolehtia tilajärjestelyin riittävästä fyysisestä väljyydestä sekä hygieniaan liittyvistä järjestelyistä ja ohjeista. Vaatimus on suhteellisen helppo toteuttaa ruokaravintolassa mutta yökerhossa asia ei ole niin yksinkertainen. Tästä syystä olemme tehneet päätökset sulkea Calle Night Clubin, Tallin ja Karaoken toistaiseksi Original Sokos Hotel Kaarlessa. Amarillo palvelee edellen hotellivieraitamme ja kaupunkilaisia. Ruokailla voi joko paikan päällä tai noutaa annoksen mukaansa” Osuuskauppa KPO:n matkailu- ja ravitsemistoimialajohtaja Riku Asukas toteaa.

Vaasassa ravintola Butcher & Banker ja Original Sokos Hotel Vaakunan yhteydessä oleva ravintola Kokokana sulkee ovensa toistaiseksi. Henkilökunta siirtyy työskentelemään Vaasan ja lähialueiden marketteihin.

Ravintoloiden uudelleenavaamisen edellytyksiä tarkastellaan koronavirusepidemian vaikutusten selkiytyessä. ”Suljettujen ravintoloiden Henkilökunta on jo lähtenyt esimerkillisellä asenteella auttamaan kaupan puolen työkavereita” jatkaa Asukas.

Ravintoloiden aukiolon voi tarkistaa osoitteesta raflaamo.fi.