Osuuskauppa KPO palkkaa yli 1 100 kesätyöntekijää -haku käynnissä


17.1.2019

Tavoitteena tarjota yhtä monta positiivista työkokemusta

Osuuskauppa KPO työllistää kesällä 2019 yli 1 100 kesätyöntekijää, joista noin puolet on Tutustu työelämään ja tienaa -harjoittelupaikkoja yläkoulu- ja lukioikäisille. Suurin osa kesätyöntekijöistä työskentelee asiakaspalvelun parissa esimerkiksi myyjinä, tarjoilijoina ja liikennemyymälätyöntekijöinä. KPO on tänäkin vuonna mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa.

 ”KPO on pohjalaismaakuntien suurin työnantaja tänäkin vuonna, puhutaan sitten kesätyöntekijöistä tai vakituisesta henkilökunnasta. Tavoitteenamme on tarjota nuorille myönteisiä työkokemuksia, siksi painotamme nuoren perehdytyksen ja kohtaamisen tärkeyttä. Kaupan ala on usealle ensi kosketus työelämään.” kertoo henkilöstöjohtaja Leif Lindberg.  

Kesätyöhakumme on auki 3.3.2019 saakka ja Tutustu työelämään ja tienaa- kesäharjoittelupaikkojen haku puolestaan alkaa 4.3.2019.

Osuuskauppa KPO on Suomen suurimpia alueosuuskauppoja. KPO toimii Kokkolan, Vaasan, Pietarsaaren ja Ylivieskan talousalueilla ja harjoittaa market-kaupan lisäksi polttoneste-, matkailu- ja ravitsemis- sekä autokauppaa. Vuoden 2018 lopussa KPO työllisti n. 1 700 kaupan- ja palvelualan ammattilaista.