Osuuskauppa KPO palkkaa 1 200 kesätyöntekijää -haku käynnissä


17.1.2020

115 vuotta vastuullista työllistämistä

Juhlavuottaan viettävä Osuuskauppa KPO palkkaa tulevanakin kesänä 1 200 nuorta kesätöihin. Suurin osa kesätyöntekijöistä työskentelee asiakaspalvelun parissa esimerkiksi myyjinä, kokkeina, tarjoilijoina ja liikennemyymälätyöntekijöinä. KPO on tänäkin vuonna mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa.

6 000 kesätyöpaikkaa viidessä vuodessa

 ”KPO on ollut ei vain pohjalaismaakuntien vaan koko Suomen suurimpia työnantajia monen vuoden ajan, puhutaan sitten kesätyöntekijöistä tai vakituisesta henkilökunnasta” Osuuskauppa KPO:n toimitusjohtaja Kim Biskop kertoo.

”Tavoitteenamme on tarjota nuorille myönteisiä oppimiskokemuksia ja siksi painotammekin nuoren perehdytyksen ja kohtaamisen tärkeyttä. Kaupan ala on usealle ensi kosketus työelämään” jatkaa henkilöstöjohtaja Leif Lindberg.  

Kesätyöhakumme on auki 29.2.2020 saakka.

Osuuskauppa KPO on Suomen suurimpia alueosuuskauppoja. KPO toimii Kokkolan, Vaasan, Pietarsaaren ja Ylivieskan talousalueilla ja harjoittaa market-kaupan lisäksi polttoneste-, matkailu- ja ravitsemis- sekä autokauppaa. Vuoden 2019 lopussa KPO työllisti n. 1 700 kaupan- ja palvelualan ammattilaista.