Osuuskauppa KPO laajentaa aukioloaikoja


8.4.2021

Osuuskauppa KPO on laajentanut lähiaikoina useiden marketiensa aukioloaikoja. Koronatilanne on osaltaan vaikuttanut, että aukioloaikoja hyödynnetään laajasti. Pitkillä aukioloajoilla haluamme tarjota asiakkaille mahdollisuuden asioida väljästi.

Prisma Vaasa on jatkossa avoinna joka päivä klo 7.00 – 23.00. S-marketit Gerby ja Laihia ovat avoinna ma-la klo 7-23 ja su klo 9-23. S-marketit Köpings, Isokyrö, Ristinummi, Palosaari ja Sepänkylä ma-la klo 7-22 ja su 9-22. S-market Vähäkyrö ja Vöyri ma-la klo 7-21 ja su klo 9-21. Salet Kirkkopuistikko, Korsholmapuistikko, Kvevlax, Palosaari ja Pukinkulma palvelevat ma-la klo 7-22 ja su 9-22.

”Koronaviruksen aiheuttaman tilanteen aikana olemme havainneet, että aamun ensimmäiset sekä illan viimeiset tunnit ovat olleet erityisen suosittuja. Asiakkaiden tarpeet ja ostoskäyttäytyminen ovat muuttuneet ja haluammekin vastata tähän tarpeeseen myymälöissämme laajentamalla useiden myymälöiden aukioloaikoja, kertoo Osuuskauppa KPO:n toimialajohtaja Antti Paananen.

Lisätietoja:

Toimialajohtaja Antti Paananen