Osuuskauppa KPO ja Prisma Ylivieska mahdollistavat ostosten kotiinkuljetuksen Typön ja Raution kyläkeskuksissa


3.4.2020

Tuomme ruoan verkkokaupan tarjolle vaikeassa tilanteessa oleville Raution asukkaille. Osuuskauppa KPO mahdollistaa ruuan kotiinkuljetuksen Prisma Ylivieskasta jo viikon 15 aikana. Kotiinkuljetus on jatkossa mahdollista Typön ja Raution kyläkeskusten alueella. Palvelulla haluamme helpottaa asiakkaidemme arkea ja tarjota vaihtoehtoisen tavan ruokaostoksien tekemiseen. ”Uskomme, että asiakkaamme kiinnostuvat tästä uudesta mahdollisuudesta”, kertoo KPO:n toimitusjohtaja Kim Biskop.

Foodie.fi -verkkopalvelussa voi varsinaisen ruokien ostamisen lisäksi suunnitella ostoslistoja ja hyödyntää valmiita reseptejä. Verkkokaupassa on tarjolla lähes koko Prisman elintarvikevalikoima sekä osa käyttötavaravalikoimasta. Tupakka- ja alkoholituotteita verkosta ei voi tilata. Tilauksen yhteydessä voi valita, saako tuotteen korvata toisella, jos tilattua tuotetta ei ole saatavilla.

Palvelu toimii niin pöytäkoneella, tabletilla kuin puhelimellakin. Ruoan verkkokaupassa asiakas tilaa ruoat ja maksaa ostoksensa verkossa. Valmiiksi keräillyt ostokset voi joko noutaa Ylivieskan Prisman noutopisteestä tai varata kotiinkuljetuksen asiakkaan ennalta päättämään aikaan. Toimitusalueet voi tarkistaa palvelun auettua osoitteesta foodie.fi. Tuotteiden hinta on sama kuin myymälässäkin. Bonusta asiakasomistaja saa sekä ostoksista että keräily/kuljetusmaksusta.