Osuuskauppa KPO avaa uuden S-marketin Sepänkylään syksyllä 2009


17.12.2008

Osuuskauppa KPO avaa Sepänkylään uuden S-marketin syys-lokakuussa 2009. S-market Sepänkylä sijoittuu Maskun Kalustetalo Oy:n rakentamaan liikekeskukseen Kokkolantien ja Karperöntien risteysalueen sekä Botniahallin tuntumaan.

Sepänkylä on Mustasaaren kunnan suurin asuinalue ja tarjoaa hyvän sijoituspaikan uudelle päivittäistavarakaupan yksikölle. Uusi S-market tulee merkittävästi parantamaan oman lähialueensa päivittäistavarakaupan palveluita sekä Sepänkylässä että Karperön alueella. S-market tarjoaa helpon, nopean ja monipuolisen ostospaikan myös muille lähialueilla asuville sekä Kokkolantiellä kulkeville.

S-marketin kokonaispinta-ala tulee olemaan noin 1600 m2 ja myyntiala 1200 m2. Uusi S-market tulee tarjoamaan asiakkailleen kokoluokassaan ylivoimaisen päivittäistavaravalikoiman. Asiakastilat tulevat olemaan avarat, valoisat sekä asiointi helppoa ja vaivatonta. S-market Sepänkylä palvelee asiakkaitaan arkisin 8 – 21, lauantaisin 8 – 18 sekä sunnuntaisin kesäisin ja joulunalusaikana 12 – 21. S-market työllistää marketpäällikön lisäksi arviolta 7-8 vakituista työntekijää. S-market Sepänkylän kalustoinvestointi on noin 800 000€.

Osuuskauppa KPO on yli 85.000 asiakasomistajan omistama pohjalainen palveluyritys. KPO käyttää tuloksensa oman toimialueen asiakasomistajien palvelujen ja kauppapaikkaverkoston kehittämiseen. Vuoden 2008 aikana tehtyjä investointeja ovat olleet muun muassa uusi S-market Vöyri ja uudet Sale myymälät Korsnäsiin ja Koivulahteen. Lisäksi useissa toimipaikoissa on tehty mittavia kalustouudistuksia.

 

OSUUSKAUPPA KPO

Lisätietoja

Antti Paananen                                         Jyrki Kentala                                                                 

Toimialajohtaja                                         S-market -ryhmän johtaja