Osuuskauppa KPO avaa ensimmäisen Emotion -kauneuden erikoisliikkeensä Vaasaan.


21.4.2009

Osuuskauppa KPO avaa ensimmäisen Emotion -kauneuden erikoisliikkeensä Vaasaan. Vaasan kaupunginhallituksen

I varapuheenjohtaja Marjatta Vehkaoja ja KPO:n toimitusjohtaja Arttu Laine avaavat myymälän torstaina 23.4. klo 9.00. Vaasan Emotionin myymäläpäällikkönä toimii Tove Asukas ja myymälä työllistää viisi kauneuden ammattilaista.

Runsaan 300 m2:n kokoinen liike sijaitsee kauppakeskus Rewell Centerissä. Myymälä on avoinna arkisin 9-19, lauantaisin 9-16 sekä kesäsunnuntaisin 12-16.

 

Emotion on kauneuden, hyvän olon ja hemmottelun erikoisliike, joka tarjoaa monipuolisen valikoiman kosmetiikan huippumerkkejä, päivittäiskosmetiikkaa, terveystuotteita, naisten alusasuja ja sukkia. Naisten tuoksuissa ja miesten kosmetiikasta on aina tarjolla viimeisimmät uutuudet.

Emotion tarjoaa tapahtumia, tuote-esittelyitä, vinkkejä ja elämyksiä viihtyisässä ympäristössä. Asiakkaamme voivat varata ajan ilmaiseen Kauneustuntiin, jonka antina on henkilökohtaista opastusta esim. ihonhoidossa, meikkauksessa tai vaikkapa alusasujen valinnassa.

Osuuskauppa KPO on jo yli 85.000 asiakasomistajan omistama pohjalainen palveluyritys. KPO käyttää tuloksensa toimialueen palvelujen ja toimipaikkaverkostonsa kehittämiseen. Seuraava Emotion myymälä avataan loppuvuodesta Kokkolaan.

 

Tervetuloa tutustumaan kauneuden maailmaan!

 

Osuuskauppa KPO

Lisätietoja:

Tove Asukas

myymäläpäällikkö

 

Antti Paananen

toimialajohtaja