Osuuskauppa KPO aloittaa tänään ilta-alen


11.9.2017

Keltalaputetuista elintarvikkeista saa Osuuskauppa KPO:n ruokakaupoissa 11.9. alkaen viimeisinä aukiolotunteina 60 prosentin alennuksen.
 
Keltalaputuksella tarkoitetaan vanhenemassa oleviin tuotteisiin laitettavaa alennustarraa. Osuuskauppa KPO:n myymälöissä keltalappujen alennusprosentti on 30. Ilta-alen aikaan keltalaputetuista elintarvikkeista saa alennusta 60 prosenttia.

– Ilta-alella kannustamme asiakkaitamme ostamaan alennettuja elintarvikkeita. Laajentuneet aukioloajat pienensivät hävikkiämme jo viime vuonna ja nyt ilta-alen myötä lisäämme kierroksia, toimialajohtaja Antti Paananen Osuuskauppa KPO:sta kertoo.

Tarkista oman kaupan ilta-ale

Ilta-alen saa KPO:n Prismoista, S-marketeista ja Saleista joka päivä myymälän viimeisen aukiolotunnin ajan. Poikkeuksen tekevät ABC-liikenneasemilla sijaitsevat Salet ja ABC-marketit, joissa aleaika on joka päivä klo 21:stä myymälän sulkeutumiseen saakka. Myymälöissä tiedotetaan alennuksen alkamisesta muun muassa julisteilla. Alennuksen saa kassalla.

Oman kaupan ilta-alen alkamisajankohdan voi tarkistaa omasta kaupasta tai osoitteesta Patarumpu.fi.

Kaikki hävikki menee kiertoon

Ruokahävikin vähentäminen on Osuuskauppa KPO:lle tärkeää taloudellisesti ja vastuullisesti. Hävikkiä tulee kuitenkin vääjäämättä monista sitä vähentävistä toimenpiteistä huolimatta.

– Pyrimme lahjoittamaan hävikin ensisijaisesti hyväntekeväisyyteen kumppaneidemme avulla, joita meillä on noin 30. Jos se ei ole mahdollista, menee hävikki hyötykäyttöön energiantuotantoon, Paananen kertoo.