Ostoslista hintoineen puhelimeen


28.1.2013

Foodien avulla Kirsi Järvelä voi tehdä ostoslistan oman lähikaupan valikoimasta ja nähdä ostosten loppusumman. Listan hän laittaa tekstiviestinä tyttärelleen.

Kirsi Järvelä lähettää usein ostoslistan tyttärelleen Veeralle tekstiviestinä, jotta tämä voi poiketa ruokakaupassa matkallaan koulusta kotiin. Ostolistan Järvelä tekee Foodien avulla.

Käyttäjätililleen hän on merkinnyt perheen allergiat ja mieluiset ruoka-ainevaihtoehdot. Niiden perusteella Foodie tarjoaa suosituksia muun muassa pääruoaksi. Reseptejä voi valikoida, jos haluaa vaikka jotain kevyttä.

– Klikkaan haluamaani reseptiä ja lisään sen ostoslistalleni. Käyn listan vielä läpi ja poistan siitä ne raaka-aiheet, jotka kaapista jo löytyvät. Sitten lähetän ostoslistan tytölleni yleensä tekstarina. Listan voi lähettää myös sähköpostiin, Järvelä kuvaa.

Foodie kertoo valikoiman ja hinnat

Foodiessa on useimpien S-ryhmän ruokakauppojen valikoimat. Järvelä näkee siis jo etukäteen, jos omasta lähikaupasta puuttuu tietty tuote. Valikoimien lisäksi sovellus näyttää hinnat ja näin Järvelä pystyy siirtämään tyttärensä tilille ostoslistaa vastaavan summan.

– Palvelun avulla voi myös rajoittaa tyttären ostoksia. Jos ostokset maksavat noin 15 euroa ja siirrän tilille 20 euroa, heräteostoksiin jää vain muutamia euroja, Järvelä naurahtaa.


Lataa Foodie Lumiaan

  • Foodie-palvelun voi ladata myös Windows Phone -alustalle, esimerkiksi Nokian Lumia-puhelimiin. Ensimmäinen versio ei vielä sisällä kaikkia Foodien ominaisuuksia, mutta palvelu täydentyy myöhemmin. Lataa palvelu tai mene suoraan Windows-puhelimesi ”Marketplaceen”. Kerro arvostelusivulla, mitä mieltä olit sovelluksesta antamalla tähtiä ja jätä samalla kommentti.