Original Sokos Hotel Vaakuna Vaasan asiakkaat tyytyväisimpiä Original Sokos Hotels ketjussa vuonna 2018


25.1.2019

Pitkä työ vieraskokemuksen eteen vei Vaakunan Suomen ykköseksi

Osuuskauppa KPO:n Original Sokos Hotel Vaakuna Vaasan vieraat olivat hotelliketjun tyytyväisimpiä vuonna 2018. Taloustutkimus Oy:n tekemässä tutkimuksessa vastaajia oli kaikkinensa yli 40 000 ja Vaasan Vaakunaa arvioi lähes 1000 vierasta. Vuonna 2018 Original Sokos Hotels -ketjuun kuului 35 hotellia Suomessa, Virossa ja Pietarissa.

Original Sokos Hotel Vaakunassa on henkilökunnan kanssa määrätietoisesti pyritty kehittämään vieraskokemusta vuosien varrella. Vaakuna on ollut aikaisempina vuosina kärjen tuntumassa, mutta vuonna 2018 hotelli nousi ketjun ykköseksi. Vaakunan vieraat kokevat hotellin tällä hetkellä mielenkiintoiseksi, kodikkaaksi ja persoonalliseksi hyvän ja lämminhenkisen palvelun kautta. Myös matkailijoiden käyttämässä arviointipalvelussa TripAdvisorissa Vaakuna sijoittuu Vaasan ykköseksi hotelleiden osalta.

”Nyt saavutettu ykköstila on hieno palkinto koko hotellin henkilökunnalle hyvästä työstä vieraidemme viihtyvyyden ja onnellistamisen eteen. Vierailukokemus muodostuu monien yksittäisten asioiden ketjusta”, toteaa toimialajohtaja Riku Asukas.