Nainen, hurmaa jenkkimies


15.3.2013

Tulevana kesänä suomi-neitoja viedään. Pohjolan poikamiesten lisäksi kosijoita on luvassa Amerikasta asti. S-kanavan toimitus otti selvää, millaisilla tyyleillä miehet hurmataan.

YLE esitteli alkuvuodesta viisi Yhdysvalloissa asuvaa suomensukuista poikamiestä, joille kiinnostuneet naiset saivat kirjoittaa. Ja kyllähän naiset kirjoittivat! Nyt ohjelmaan on valittu kolme herrasmiestä, jotka saapuvat kesällä Suomeen tapaamaan potentiaalisia tyttöystäviään. Love Connection -ohjelmasarja esitetään televisiossa syksyllä 2013.

Ajatus mannertenvälisestä rakkaudesta laittoi S-kanavan toimituksessa mielikuvituksen liikkeelle. Päätimme, että haluamme auttaa suomalaisnaisia kukoistamaan amerikkalaismiesten silmissä. Valjastimme pukeutumisen asiantuntijamme suunnittelemaan asukokonaisuudet, joilla laitetaan miesten päät pyörälle.

Projekti toteutettiin Kuopiossa, jossa nappasimme muutaman paikallisen kaunottaren malleiksi kuvauksiin. Mallimme eivät ole mukana televisio-ohjelmassa eikä meillä ole itse ohjelman kanssa mitään tekemistä.

Kuvattaviksi valikoituivat tanssilavatyttö, itsevarma businessnainen ja Hollywood-kaunotar. Nämä naiset vievät jalat alta mieheltä kuin mieheltä!

Tanssilavatyttö


Mekko Andiata, kengät Peter Kaiser, laukku Guess, helmet Anna Gav. Tiedustelut Nina Kuopio. Malli Nina Hyvärinen.

– Suomalainen tyyli on pelkistetympi kuin amerikkalainen. Yksinkertaisen tyylikäs kuvastaa suomalaista sielunmaisemaa. Raikkaudella mennään ja hurmataan, arvioi naistenvaateliike Ninan myymäläpäällikkö Nina Hyvärinen.

Suomineidon asuksi hän ehdottaa kotimaisen Andiatan 50-lukua ilmentävää kukkamekkoa. Kukkakuosi ja kirkkaat värit ovat tänä keväänä pinnalla. Asu ilmentää kesäistä maalaisromantiikkaa, lavatansseja ja mökkiä järven rannalla.

Itsevarma business-nainen


Nahkatakki Part Two, paita Soaked in Luxury, farkut Tiger of Sweden. Tiedustelut Companys Matkus Kuopio. Malli Anri Sainio, meikki Emotion Matkus/Joe Blasco.

– Miehet ilmoittivat hakevansa itsenäistä ja itsevarmaa naista, joka on valmis seikkailuun, valottaa asunsa taustaa Companys Matkuksen myyjä Anri Sainio.

– Jenkit ovat farkkukansaa, joten vaikutus tehdään istuvuudeltaan huippulaadukkailla Tiger of Swedenin farkuilla.

Laadukas ja istuva nahkatakki kuvastaa yhtä aikaa rentoa ja menestynyttä naista. Pillifarkut ja korkokengät tuovat asuun ripauksen seksikkyyttä.

Hollywood-kaunotar


Mekko S.Oliver, avokkaat Marco Tozzi, korut Snö of Sweden, sukkahousut Wolford. Tiedustelut Sokos Kuopio. Malli Hanna Lyytinen, meikki Sokos HyväOlo Kuopio.

– Otimme asuumme inspiraatiota klassisesta Hollywood-glamourista. Tässä mekossa on valmis vaikka punaiselle matolle, kertoo asustaan Sokos Kuopion myyjä Hanna Lyytinen.

Hollywood-kaunotar on huoliteltu asusteita myöten. Kokonaisuus on viimeistelty näyttävillä koruilla ja verkkosukkahousuilla.

Sokos Kuopion myyntipäällikkö Sanna Isrikki haluaa kiinnittää huomiota asun naisellisuuteen. Isrikin mukaan naisellinen pukeutuminen alkaa sopivista alusvaatteista ja päättyy kirkkaaseen huulipunaan.

– Suomalaiset naiset ovat upeita, annetaan sen näkyä!

Näillä eväillä saattaa hurmata suomalaismiehenkin.