Mobiilitankkaus nopeutuu entisestään: uuteen ABC-mobiiliin tulossa myöhemmin myös autopesu


14.5.2018


ABC toi ensimmäisenä maailmassa mobiilitankkauksen asiakkailleen kaksi vuotta sitten. Upouusi sovellus nopeuttaa entisestään palkitun mobiilitankkauksen käyttöä ja mahdollistaa maksamisen kaikkien pankkien korteilla. Ketju pilotoi ABC-mobiilissa lähiaikoina myös autopesua.

– Mobiilimaksaminen on kasvussa, vaikkakin Suomessa vielä alkutekijöissään. Palkitun mobiilitankkauksemme käyttäjät ovat olleet palveluun äärimmäisen tyytyväisiä ja siksi haluamme laajentaa mobiilipalveluitamme. Uusi ABC-mobiili toimii alustana, johon voimme jatkossa tuoda kaikki autoilevien suomalaisten arkea helpottavat palvelut. Mitä sinä haluaisit hoitaa kännykällä, kysyy ABC:n ketjujohtaja Antti Heikkinen.

Mobiilitankkaus koukuttaa helppoudellaan. Kolmasosa ABC:n mobiilitankkausta tällä hetkellä S-mobiilissa käyttävistä tankkaa mobiilisti jopa viikoittain. Palveluun rekisteröityneistä yli puolet on myös kokeillut palvelua eli tankannut mobiilisti vähintään kerran. Näin suuri konversioaste on mobiilisovelluksissa harvinaista.

Mobiilitankkauksessa tankkauksen maksaminen hoituu mobiilisti eli puhelimesta. ABC-mobiili tunnistaa ABC-aseman puhelimen paikannustiedoilla ja asiakas voi itse valita mittarin. Sovellus hoitaa tankkauksen maksun suoraan sovellukseen syötetyn maksukortin tiedoilla. Koko maksutapahtuman voi siis hoitaa auton suojassa istuen vaivattomasti ja turvallisesti. Ulos autosta on astuttava vain itse tankkausta varten. Tankkauksen voi hoitaa myös etäyhteydellä eli maksaa mobiilisti esimerkiksi perheen autoilevien nuorten polttonesteet.

ABC-mobiiliin voi lisätä minkä tahansa pankin Visa, MasterCard -maksukortin tai S-Business -kortin. Asiakasomistajat kerryttävät mobiilitankkauksesta Tankkausbonusta rekisteröitymällä ABC-mobiiliin verkkopankkitunnuksilla tai S-tunnuksella. Maksettaessa S-Etukortti Visalla kertyy myös maksutapaetua.

– Etsimme jatkuvasti uusia keinoja helpottaa asiakkaidemme arkea. ABC:n Mobiilitankkaus oli ensimmäinen maailmassa ja edelläkävijän roolissa raivasimme tietä täysin uudelle ajattelutavalle. Maksamisen lisäksi myös liikkuminen on murroksessa ja tulevaisuudessa voi olla, että auto itsessään toimii päätelaitteena. Siihen tulevaisuuteen tulemme olemaan valmiita, joskin aivan siellä emme vielä ole vaan keskitymme tässä kohtaa tuomaan palvelumme älypuhelimiin, visioi Heikkinen.

 

Lisätietoja:

ketjujohtaja Antti Heikkinen, SOK ABC-ketjuohjaus, p. 010 7680805