Messujen kautta reissuun


21.1.2016

Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma Matka 2016 -messut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 22. – 24.1. Mukana ovat myös Eckerö Line, Viking Line sekä Pietarin Sokos Hotellit. Matkailualan ammattilaisten tapahtumassa 21.1. ovat mukana Sokos Hotellit sekä Radisson Blu Hotellit.

Messuilla ovat mukana niin Eckerö Linen ja Viking Linen matka-asiantuntijat. Osastoilla voit osallistua matkapalkintojen arvontaan sekä varata matkoja edulliseen messuhintaan. Eckerö Linen osaston lavalla esiintyvät Sonja Lumme, Anssi Kela, Hanna Pakarinen ja Lucas.

Pietarin Sokos Hotellit Original Sokos Hotel Olympia Garden, Solo Sokos Hotel Palace Bridge ja Solo Sokos Hotel Vasilievsky esittäytyvät osastolla 6e121.

Mukana huippubloggareita

Sokos Hotellit sekä Radisson Blu Hotellien kahdeksan uniikkia hotellia esittäytyvät liikematkustukseen keskittyvässä Business Travel Forumissa torstaina 21.1. Radisson Blu Hotellit ovat tänä vuotta jo kolmatta kertaa myös Nordic Bloggers Experience -kumppani ja huolehtivat messuille tulevien kansainvälisten, maailman seuratuimpien matkailualan bloggarin majoituksesta messujen aikana.

Yksi Suomeen saapuvista bloggareista on yksi maailman seuratuimmista matkabloggareista Andy Higgs.

– Mielenkiintoinen, relevantti ja luotettava sisältö ovat ratkaisevan tärkeitä matkailualan markkinoinnissa. NBE-partneruuden myötä Radisson Blu Hotellit ovat kasvattaneet bränditunnettuuttaan ja saavuttaneet halutun hotelliketjun aseman matkailualan blogiyleisön keskuudessa ympäri maailman, Andy Higgs sanoo.

Lue lisää Matka 2016 -messuista täältä.