Maailman helpoin mobiilitankkaus nyt käytössä Osuuskauppa KPO:n alueella


20.6.2016

Auton tankkaaminen on muuttunut entistä helpommaksi. Suosittu mobiilitankkaus on mahdollista tästä lähtien myös Osuuskauppa KPO:n 47:llä ABC-asemalla. Tarvitset vain älypuhelimen, jonka S-mobiili-sovellukseen on rekisteröity S-Etukortti Visan tiedot.

ABC-asemalla puhelimen sovellus tunnistaa auton sijainnin, jolloin kuljettajan tehtäväksi jää valita sovelluksesta mittarin numero, nostaa polttoainepistooli ja aloittaa tankkaus. Maksaminen hoituu automaattisesti maksukortilta, korttiautomaatilla ei tarvitse käydä. Tankkaus vaatii yhteensä vain kolme painallusta älypuhelimella.

Kun olet ottanut mobiilitankkauksen käyttöön, pystyt seuraamaan puhelimestasi myös polttoaineen kulutusta euroissa ja litroissa. Palvelu on saatavilla iPhone-, Android- ja Windows-älypuhelimille.

”Olemme iloisia voidessamme tuoda tämän edistyksellisen palvelun helpottamaan asiakasomistajiemme arkea. ABC-mobiilitankkaus lyhentää tankkaamiseen kuluvaa aikaa ja on lisäksi turvallinen ratkaisu, kun tankkauksen maksaminen tapahtuu auton sisällä parilla kännykän painalluksella” kertoo Osuuskauppa KPO:n toimitusjohtaja Kim Biskop.

Teknologiastaan kansainvälisesti palkittu ABC-mobiilitankkaus toimii osana S-mobiili-sovellusta, joka on S-ryhmän tarjoama ainutlaatuinen ostamisen, maksamisen ja pankkiasioinnin yhdistävä palvelu. Maksuton S-mobiili tuo puhelimeesi mobiilitankkauksen lisäksi kertyneen Bonuksen, S-Pankin raha-asiat, S-ryhmän parhaimmat edut ja toimipaikat sekä ostostesi takuukuitit.


S-mobiili on ladattavissa:
iPhone-puhelimet: https://itunes.apple.com/us/app/s-mobiili/id740514933?mt=8
Android-puhelimet: https://play.google.com/store/apps/details?id=fi.spankki
Windows-puhelimet: https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/s-mobiili/9wzdncrf01hl

Mobiilitankkaus ABC:n sivuilla: https://www.abcasemat.fi/fi/abc/polttoaineet/abc-mobiilitankkaus

Lisätiedot:

toimitusjohtaja Kim Biskop, 040 577 0821
ABC-ryhmän johtaja Pekka Kujala, 020 780 7082